GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Ξεμούδιασαν” Δημαρχόπουλος και Πούλιος – Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η τύχη του Δήμου Ξάνθης

-Στην τρίτη θέση ο συνδυασμός του Δημήτρη Μπένη, ακολουθούν Τσιακίρογλου και Καμαρίδης  -Όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικη...

-Στην τρίτη θέση ο συνδυασμός του Δημήτρη Μπένη, ακολουθούν Τσιακίρογλου και Καμαρίδης 
-Όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 

Στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών θα κριθεί η τύχη του Δήμου Ξάνθης  με τον κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και Χρίστο Πούλιο να παίρνουν “κεφάλι” την πρώτη Κυριακή έναντι των υπολοίπων συνδυασμών. 

Ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ήταν αυτός που φάνηκε εξ αρχής να αποκτά το προβάδισμα, νιώθοντας ωστόσο κατά διαστήματα την “ανάσα” του κ. Πούλιου, με την εκλογική διαδικασία και την ανάδειξη του νικητή να μετατρέπεται σε ντέρμπι για γερά νεύρα. Οι δύο τους ωστόσο φάνηκε εξ αρχής να αποκτούν σαφές προβάδισμα από τους υπόλοιπους συνδυασμούς, με τον κ. Δημήτρη Μπένη να ακολουθεί, αλλά με αισθητή διαφορά. 

Όπως είναι γνωστό οι κ. Δημαρχόπουλος και Πούλιος φάνηκε αρχικά να αποτελούν το δίδυμο που θα λάμβανε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης στον Δήμο Ξάνθης ωστόσο κατά την προεκλογική περίοδο έκαναν “κοιλιά”, δίνοντας έδαφος στους υπόλοιπους συνδυασμούς που φάνηκε να αποκτούν σαφείς αξιώσεις για τον Δήμο. 

Ωστόσο με την καταμέτρηση των ψήφων η εικόνα αυτή που είχε δημιουργηθεί φάνηκε να αντιστρέφεται και πάλι υπέρ των δύο. Ο κ. Δημαρχόπουλος κατάφερε να πάρει προβάδισμα των 10 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων έναντι του κ. Πούλιου, ενώ οι κύριοι Μπένης, Τσιακίρογλου και Καμαρίδης φαίνεται πως είναι αυτοί που ενδεχομένως να κρίνουν και το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου με τη στάση που θα κρατήσουν. 

Ο κ. Δημήτρης Μπένης κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση της κούρσας για τη διεκδίκηση του Δήμου, με ένα ποσοστό της τάξεως του 17%, ενώ ακολουθεί ο κ. Τσιακίρογλου που σχεδόν αγγίζει το 10% αλλά και ο κ. Καμαρίδης με 8% περίπου. Στην προτελευταία θέση τερμάτισε ο κ. Νίκος Ανταμπούφης με ποσοστό κοντά στο 6% ενώ ο συνδυασμός του ΚΚΕ δεν κατάφερε να αγγίξει το 4% και τερμάτισε στην τελευταία θέση.

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
88
ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
95
ΕγγεγραμμένοιΨήφισανΑκυραΛευκάΕγκυρα
47.85325.88694238824.556
ΔιακριτικόΟνομα ΣυνδυασμούΨήφοιΠοσοστό
ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ (ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)7.68531,30%
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ (ΠΟΥΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)5.88223,95%
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΣΥΜΜΕΤΕΧΩ (ΜΠΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)4.29317,48%
ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)2.2699,24%
ΞΑΝΘΗ-ΣΤΑΥ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΞΑΝΘΗ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Δύναμη ανατροπής Δύναμη Προοπτικής (ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ)2.0568,37%
ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)1.5246,21%
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ (ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)8473,45%

Δεν υπάρχουν σχόλια