GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άλλη μια διάκριση στα σκαριά για τη Στέλλα Σπανού - Ψηφίστε το βιβλίο της "Θρακιώτικη Κουζίνα"

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ψηφοφορίας στα Βραβεία Βιβλίου Public και τα βιβλίο της Στέλλας Σπανού ¨Θρακιώτικη κουζίνα’’ είναι ανάμεσα στα 1...

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ψηφοφορίας στα Βραβεία Βιβλίου Public και τα βιβλίο της Στέλλας Σπανού ¨Θρακιώτικη κουζίνα’’ είναι ανάμεσα στα 10 υποψήφια για βράβευση!

Οι ελληνικοί τίτλοι που συμμετείχαν στις επτά κατηγορίες των Βραβείων Βιβλίου Public συγκέντρωσαν 106.693 ψήφους, και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον 52.000 αναγνωστών που ψήφισαν σε παραπάνω από μία κατηγορίες.

Η ομάδα των εκδόσεων Διάπλαση σας ευχαριστεί για την επιλογή σας. Οι τελικές λίστες διαμορφώθηκαν απ το ίδιο το αναγνωστικό κοινό και όχι από κάποια επιτροπή που τα επέλεξε μέσα από περίεργες διαδικασίες και το βραβείο επίσης θα το δώσει το ίδιο το αναγνωστικό κοινό και αυτό για μας έχει μεγάλη σημασία.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Στέλλα Σπανού που ταξίδεψε σε όλη την Θράκη για να μαζέψει όλες αυτές τις συνταγές, που μαγείρεψε και φωτογράφησε η ίδια τα φαγητά που παρουσιάζονται και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Όσοι έχουν διαβάσει και έχουν αγαπήσει το συγκεκριμένο έργο μπορούν να το ψηφίσουν εδώ 
http://www.publicbookawards.gr/vote.php?category=7

Δεν υπάρχουν σχόλια