GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έτρεχαν βοθρολύματα στην Σταθμού – Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής για τους κινδύνους

-Συνεργείo της ΔΕΥΑΞ το απόγευμα της Τετάρτης προχώρησε στην επισκευή της βλάβης  -Άφησε πίσω του όμως ακόμη ένα πρόβλημα, αυτή τη φορά ...

-Συνεργείo της ΔΕΥΑΞ το απόγευμα της Τετάρτης προχώρησε στην επισκευή της βλάβης 
-Άφησε πίσω του όμως ακόμη ένα πρόβλημα, αυτή τη φορά στο οδόστρωμα 

Βοθρολύματα έβλεπαν οι κάτοικοι της οδού Σταθμού στην Ξάνθη να τρέχουν από παράδρομο πάνω στον οδόστρωμα, μετατρέποντας τη διάβαση από την περιοχή σε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία, αλλά και συνάμα πιθανά επικίνδυνη. 

Το βοθρολύματα κατέληγαν στον δρόμο, με τους περαστικούς που δεν τα είχαν αντιληφθεί εγκαίρως να διέρχονται μέσα από αυτά. Η έντονη δυσωδία ήταν τόσο δυσάρεστη που από ένα σημείο και μετά καθιστούσε σχεδόν αδιάβατη την περιοχή, ενώ βρώμα το απόγευμα της Τετάρτης έφτανε μέχρι και την οδό Μιχαήλ Καραολή. 

Συνεργείο της ΔΕΥΑΞ μετέβη στο σημείο επιχειρώντας να επιδιορθώσει τη βλάβη. Άνδρες της υπηρεσίας έσπασαν τμήμα του οδοστρώματος κάτω από το οποίο βρισκόταν φρεάτιο πρόσβασης της υπηρεσίας ύδρευσης – αποχέτευσης και στη συνέχεια με ειδικό μηχάνημα της υπηρεσίας απομάκρυναν τα λιμνάζοντα βοθρολύματα. Ωστόσο στη συνέχεια και μετά το πέρας των εργασιών στο οδόστρωμα εμφανίστηκε μια τρύπα η οποία καλύφθηκε εντελώς πρόχειρα ενώ δεν τοποθετήθηκε και κάποια προειδοποιητική πινακίδα που να εφιστά την προσοχή τόσο των οδηγών όσο και των περαστικών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια