GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η κάλπη μίλησε – Δήμαρχος στον Τόπειρο ο Θωμάς Μίχογλου από την Πρώτη Κυριακή!

-Εισέπραξε τα αποτελέσματα των δράσεων του ως αντιπολίτευση στον Δήμο Τοπείρου Ο κ. Θωμάς Μίχογλου και ο συνδυασμός του “Δημοτική Αλλα...

-Εισέπραξε τα αποτελέσματα των δράσεων του ως αντιπολίτευση στον Δήμο Τοπείρου

Ο κ. Θωμάς Μίχογλου και ο συνδυασμός του “Δημοτική Αλλαγή” αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στον Δήμο Τοπείρου, καθώς κατάφερε ήδη από νωρίς το βράδυ της Κυριακής να αποκτήσει μια αισθητή διαφορά ψήφων από την έτερη υποψήφια του Δήμου κα. Μαρία Καραλευθέρη. 

Ο κ. Μίχογλου φάνηκε εξ αρχής και αμέσως μόλις ξεκίνησε η διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων να αποκτά το προβάδισμα, αγγίζοντας το 60% και την κα Καραλευθέρη να ακολουθεί έχοντας το υπόλοιπο 40% περίπου. Όπως φάνηκε ο ίδιος, και παρά τον πόλεμο και τα πυρά που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές και την έντεχνη προσπάθεια ταύτισης του με τη Χρυσή Αυγή, εισέπραξε την “αποκαθήλωση” του μέχρι πρότινος παντοδύναμου Δημάρχου Τοπείρου κ. Στέλιου Χατζηευαγγέλου. Ως γνωστόν ο συνδυασμός του κ. Μίχογλου από τα έδρανα της αντιπολίτευσης ήταν αυτός που έστειλε ενώπιον της δικαιοσύνης ουκ ολίγες φορές τον κ. Χατζηευαγγέλου και τον συνδυασμού του, οδηγώντας τον τελικά στην παύση από τα καθήκοντα του Δημάρχου μετά και την καταδίκη του σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος. 

Στον αντίποδα οι προσπάθειες της κα Καραλευθέρη δεν φάνηκαν ικανές να αναστρέψουν το κλίμα υπέρ του κ. Μίχογλου, ενώ η ίδια κατηγορήθηκε από τον τελευταίο πως “εξυπηρετεί προσωπικά και οικογενειακά της συμφέροντα” με την κάθοδό της στη μάχη του Δήμου Τοπείρου, ενώ παράλληλα αμφισβητήθηκε και ο “ανεξάρτητος” χαρακτήρας του συνδυασμού της με τον κ. Μίχογλου να επισημαίνει πως αυτός καταρτίστηκε με παρέμβαση του κ. Χατζηευαγγέλου. 

Από το βράδυ ωστόσο της Κυριακής ο συνδυασμός του κ. Μίχογλου είναι αυτός που αναλαμβάνει πλέον τα ινία του Δήμου Τοπείρου, με τον ίδιο να κάνει λόγο για μια δικαίωση προμηνύοντας πως ο Δήμος θα αλλάξει σελίδα.

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
30
ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
33
ΕγγεγραμμένοιΨήφισανΑκυραΛευκάΕγκυρα
14.5429.432293929.047
ΔιακριτικόΟνομα ΣυνδυασμούΨήφοιΠοσοστό
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ (ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ)5.41859,89%
ΝΕΑ ΠΝΟΗΝΕΑ ΠΝΟΗ (ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΡΙΑ)3.62940,11%

Δεν υπάρχουν σχόλια