GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έστησε.... αντίσκηνο στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη!

-Η γνωστή σκηνή του κόμματος εμφανίστηκε την Παρασκευή και στην πόλη της Ξάνθης Ένα αντίσκηνο τοποθέτησαν στην Κεντρική Πλατεία της ...

-Η γνωστή σκηνή του κόμματος εμφανίστηκε την Παρασκευή και στην πόλη της Ξάνθης

Ένα αντίσκηνο τοποθέτησαν στην Κεντρική Πλατεία της πόλης της Ξάνθης φίλοι του “Ποταμιού”, του Σταύρου Θεοδωράκη, που κατέρχεται στις Ευρωεκλογές. 

Σύμφωνα με απόφαση που έχει λάβει ο νεοσύστατος αυτός κομματικός σχηματισμός, που εμφανίστηκε στην κυριολεξία από το πουθενά, αντί για εκλογικά κέντρα τοποθετούνται σκηνές ανά την Ελλάδα καθώς αυτό θεωρήθηκε μια πιο οικονομική λύση. Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, στην προσπάθεια του να πείσει την κοινή γνώμη πως το Ποτάμι, παρά την ξαφνική δημοσκοποιή και δημοσιογραφική εύνοια που απολαμβάνει, δεν χρηματοδοτείται από “ύποπτες πηγές” και δεν εξυπηρετεί κυβερνητικά συμφέροντα ώστε να ανακάμψει την άνοδο των κομμάτων της Αντιπολίτευσης και δη του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως οι σκηνές που προμηθεύτηκε το κόμμα κόστιζαν 83 ευρώ η μια και μετά από... παζαρέματα αποκτήθηκαν προς 63 ευρώ! 

Την απόφαση του νεοσύστατου κόμματος έκανε γνωστή ο επικεφαλής του Σταύρος Θεοδωράκης, ερωτηθείς για τα έξοδα της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Έτσι, με περίπου 3000 ευρώ το πολύ, στήνουμε τα εκλογικά κέντρα και θα έχουμε παρουσία σε όλη την χώρα», είπε ο ίδιος, όταν όπως υπολόγισε στα υπόλοιπα κόμματα αυτό θα στοιχίσει 50, 70 ή και 150 χιλιάδες ευρώ! Τα επικριτικά σχόλια ωστόσο μετά και την εμφάνιση της σκηνής στο Κέντρο της Ξάνθης την Παρασκευή πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έδιναν και έπαιρναν, ενώ δίπλα ακριβώς στο αντίσκηνο τοποθετήθηκε ένα πανό του κόμματος καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια