GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον αστερισμό του... Δημαρχόπουλου! Παρουσίασε τον συνδυασμό του για τον Δήμο Ξάνθης

-Γεμάτη η αίθουσα του ξενοδοχείου Elisso το απόγευμα της Τρίτης στην Ξάνθη -Είπε πολλά, ξέχασε ωστόσο περισσότερα! Τσέπελης, Κυριακίδης,...

-Γεμάτη η αίθουσα του ξενοδοχείου Elisso το απόγευμα της Τρίτης στην Ξάνθη
-Είπε πολλά, ξέχασε ωστόσο περισσότερα! Τσέπελης, Κυριακίδης, Θεοδωρίδης, Ταρενίδης και Παπασταματίου στο πλευρό του

Στην πρώτη, πρακτικά ολοκληρωμένη, παρουσίαση του συνδυασμού με τον οποίο διεκδικεί τον Δήμο Ξάνθης προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, σε μια αίθουσα που κατάφερε τελικά να γεμίσει παρά την αρχικά υποτονική προσέλευση των καλεσμένων. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρακολουθούσαν όρθιοι την όλη εκδήλωση, η οποία χαρακτηρίστηκε έντονα από παρουσίες φιλικά προσκείμενες στον βουλευτή της ΝΔ Ξάνθης κ. Αλέξανδρο Κοντό. 

Παρά το γεγονός πως ο συνδυασμός του κ. Δημάρχοπουλου έχει επωμιστεί το σύνολο των λεγόμενων “βαριδιών” της παράταξης του νυν Δημάρχου Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, και κατ' επέκταση όλα τα κακώς κείμενα της έως τώρα διοίκησης του Δήμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος επιχείρησε με λεκτικές κορώνες να παρουσιάσει μια παράταξη αποτελούμενη από “έμπειρους” και νέους λέγοντας χαρακτηριστικά πως “είμαστε έτοιμοι για τη μάχη μετά τις εκλογές, τη μάχη με τα προβλήματα”, λησμονώντας ή παραλείποντας εντέχνως να αναφέρει πως ένα μεγάλο μέρος αυτών των προβλημάτων αποτελούν το απόσταγμα της νυν δημοτικής αρχής. 

Ο συνδυασμός του κ. Δημαρχόπουλου φέρει τίτλο “Δήμος Πρότυπο” ωστόσο εντός αυτού συναντά κανείς υποψηφίους που μόνο “πρότυπα” δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν, τόσο από την έως τώρα πολιτική τους παρουσία αλλά και από τις “σκανδαλώδεις”, αν όχι “αμαρτωλές”, υποθέσεις στις οποίες έχουν εμπλακεί έμμεσα ή άμεσα οι ίδιοι. 

“Όχι μόνο μπορούμε αλλά θα γίνουμε δήμος πρότυπο σε όλα τα επίπεδα” ανέφερε σε μια αποστροφή του λόγου του, προσθέτοντας πως “σε αυτόν τον τόπο λίγο πολύ γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, καθένας κουβαλάει το παρελθόν του”, λέγοντας μάλιστα πως η δική του πορεία έως τώρα δεν κρύβει ύποπτες συμφωνίες ή συνδιαλλαγές. Ο ίδιος επισήμανε πως το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί ένας συνεχής δίαυλος επικοινωνίας με τους πολίτες, μια επικοινωνία που μετουσιώνεται σε καταγραφή προτάσεων οι οποίες στη συνέχεια, όπως ανέφερε, ενσωματώνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού του. 

Επιγραμματικά ο κ. Δημάρχοπουλος αναφέρθηκε σε κάποιες εκ των βασικών προγραμματικών του δεσμεύσεων, μιλώντας για τη δημιουργία γραφείου αγροτικής ανάπτυξη αλλά και γραφείου απασχόλησης και επιχειρηματικότητας στον δήμο, εφόσον φυσικά εκλεγεί ο ίδιος. Η τουριστική ανάπτυξη αλλά και η εξυπηρέτηση του πολίτη καθώς και η κοινωνική ισότητα δεν φάνηκε να ξεφεύγουν από τα χείλη του, ο οποίος έκανε λόγο για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών, αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου. 

“Κάποτε πρέπει να δούμε σοβαρά και να λύσουμε το κυκλοφοριακό” σημείωσε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ανησυχία ωστόσο που δεν φάνηκε να εκφράζει με το ίδιο σθένος καθ' όλη τη διάρκεια της έως τώρα παρουσίας του στα δημοτικά πεπραγμένα, δεδομένου άλλωστε και του γεγονότος πως μέχρι και σήμερα διατελεί πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης. 

Ο ίδιος εκφράστηκε με ιδιαίτερα αισιόδοξα αισθήματα για το μέλλον του συνδυασμού του στις εκλογές της 18ης Μαΐου, η οποία όπως είπε πηγάζει από το γεγονός πως η αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού του γέμισε από κόσμο! “Ο τόπος πήρε την απόφασή του για τις εκλογές της 18ης Μαΐου και αυτό δείχνει σήμερα εδώ μέσα ο κόσμος” ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Άξιο μνείας το γεγονός πως πριν από μερικές εβδομάδες ο κ. Δημαρχόπουλος σε αντίστοιχη εκδήλωση είχε παρουσιάσει το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του, ενώ και σε εκείνη την εκδήλωση υπήρξε αντίστοιχου μεγέθους κινητοποίηση. Το παρών στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΞ αλλά και πλήθος υποψηφίων. 























Δεν υπάρχουν σχόλια