GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άτυπο τελεσίγραφο Τσολακίδη σε Μπιρόλ – Προθεσμία λίγων ημερών για να αποφασίσει για τις εκλογές

-Στο περιθώριο του απολογισμού του ενώπιον των δημοσιογράφων αναφέρθηκε στον νυν Αντιδήμαρχο του Δήμου  -Του έδωσε μερικές ημέρες προθεσ...

-Στο περιθώριο του απολογισμού του ενώπιον των δημοσιογράφων αναφέρθηκε στον νυν Αντιδήμαρχο του Δήμου 
-Του έδωσε μερικές ημέρες προθεσμία για να κατασταλάξει στο τί θέλει να κάνει 
-Εάν δεν συνεχίσει με τον συνδυασμό του κ. Τσολακίδη δεν θα παραμείνει και Αντιδήμαρχος 

Ένα άτυπο “τελεσίγραφο” στο νυν Αντιδήμαρχο του Δήμου Αβδήρων κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ απηύθυνε στο περιθώριο του απολογισμού των έως τώρα πεπραγμένων του ενώπιον των δημοσιογράφων ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσολακίδης ζητώντας του δια του... Τύπου να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τις εκλογές της άνοιξης. 

Όπως ανέφερε ο κ. Τσολακίδης ο κ. Μπιρόλ είχε ζητήσει μια προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 10 Μαρτίου ώστε να λάβει τις τελικές του αποφάσεις για το εάν θα συνεχίσει στο πλευρό του κ. Τσολακίδη ή θα επιλέξει διαφορετικό δρόμο, ηγούμενος ενδεχόμενα ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, πιθανά και αμιγώς μειονοτικού. 

“Δέχομαι πολλές ερωτήσεις για το τι θα γίνει με έναν εκ των Αντιδημάρχων που δήλωσε ότι θα κατεβάσει ανεξάρτητο συνδυασμό. Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι  σε ολομέλεια της παράταξης ο κ. Μπιρόλ είχε δηλώσει παρουσία όλων των συναδέλφων ότι θα αποφασίσει μέχρι τις 10 Μαρτίου εάν θα συνεργαστεί μαζί μας ή θα επιλέξει κάτι άλλο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσολακίδης, εξηγώντας ωστόσο πως  “πέρασε η 10η Μαρτίου έκανα μια κουβέντα μαζί του και του είπα το συντομότερο δυνατό, αυτές τις ημέρες, να κάνει μια δήλωση για το τι σκέφτεται να κάνει. 

Αντιλαμβάνεστε βέβαια ότι εάν διαχωρίσει τη θέση του, που είναι δικαίωμά του να το κάνει αν και θα έπρεπε να το έχει κάνει από την αρχή και να διαφωνήσει σε πολιτικά ζητήματα και όχι άλλου είδους ζητήματα αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχει θέση στην παράταξή μας και βέβαια δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει και τον ρόλο του Αντιδημάρχου”. 

Συνεχίζοντας ο κ. Δήμαρχος, ανέφερε πως “αυτό είναι δήλωση ρητή και κατηγορηματική προς πάσα κατεύθυνση. Εγώ δεν βάζω τελεσίγραφα, ξέρετε ότι προσεγγίζω τα θέματα της μειονότητας, και έτσι πρέπει να είναι,  με μια άλλη σκοπιά. Δεν βάζω τελεσίγραφα, όμως απαιτώ συνεργασία από όλους. Εάν δεν υπάρξει αυτό που σας είπα τότε οι δρόμοι μας χωρίζουν και ο καθένας μπορεί να επιλέξει ότι νομίζει πρώτα για την κοινότητα και μετά για τον εαυτό του καλύτερο”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια