GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πανελλήνια διάκριση για το λάδι της Αλεξανδρούπολης – Χρυσό Αριστείο σε ελαιοτριβείο

Το Χρυσό Αριστείο Ποιότητας Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου για το 2014 κατέκτησε ελαιοτριβείο της Αλεξανδρούπολης, κατακτώντας πανελλήνια διάκρ...

Το Χρυσό Αριστείο Ποιότητας Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου για το 2014 κατέκτησε ελαιοτριβείο της Αλεξανδρούπολης, κατακτώντας πανελλήνια διάκριση για το λάδι του που χαρακτηρίστηκε ως “ισχυρό”. 

Το βραβείο απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού Ποιότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, στο πλαίσιο της 6ης Ελαιοτεχνίας 2014, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου. 

“Το ελαιοτριβείο Κύκλωπας για άλλη μια φορά κατέκτησε την πρώτη θέση σε όλη την Ελλάδα παίρνοντας Χρυσό Βραβείο Αριστείον αλλά και έπαινο! Πόσο περήφανοι νιώθουμε που για άλλη μια φορά ανταμείβεται η σκληρή δουλειά, η επιμονή μας στη λεπτομέρεια για να παράγουμε κάτι τόσο αγνό που σας προσφέρουμε εδώ και 32 χρόνια” αναφέρει το ελαιοτριβείο της Θράκης, τονίζοντας πως “ο διαγωνισμός είναι διεθνής και είναι ο μοναδικός που διεξάγεται στην Ελλάδα και έγινε στα πλαίσια της έκθεσης 6η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2014, 7 έως 10 Μαρτίου 2014, στο κτίριο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό αεροδρόμιο) Ελληνικό-Αθήνα”. 
ThrakiToday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια