GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο έλεος των ληστών οι εγκαταστάσεις της Φωνής της Αμερικής στην Ξάνθη – Συχνές επιδρομές!

-Παραμένουν σβηστοί οι φάροι στους πύργους των κεραιών με το αεροδρόμιο της Καβάλας να απέχει μερικά χιλιόμετρα  Σε βανδαλισμούς και κ...

-Παραμένουν σβηστοί οι φάροι στους πύργους των κεραιών με το αεροδρόμιο της Καβάλας να απέχει μερικά χιλιόμετρα 

Σε βανδαλισμούς και κλοπές εντός των εγκαταστάσεων της “Φωνής της Αμερικής” στον Δήμο Τοπείρου Ξάνθης προχώρησαν προσφάτως άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν κάποιο αντικείμενο αξίας το οποίο θα μπορούσαν στη συνέχεια να μεταπωλήσουν δεν δίστασαν να προκαλέσουν μεγάλης έκτασης καταστροφές. 

Φωτογραφικό υλικό από τη δράση των “ποντικιών” αναρτήθηκε στο Facebook και όπως διακρίνεται δια γυμνού οφθαλμού οι δράστες στην κυριολεξία χτένισαν τις εγκαταστάσεις αφαιρώντας όποιο αντικείμενο μπορούσαν.  

Σε έναν εκ των εγκατεστημένων σταθμών οι δράστες αδυνατώντας να ανοίξουν τη συρμάτινη πόρτα έκοψαν το σύρμα για να εισέλθουν αφαιρώντας από το πάτωμα και τους τοίχους τα φύλλα χαλκού καθώς με πηνία μεγάλων διαστάσεων. Παράλληλα αφαίρεσαν ακόμη και ξύλα από τις περιφράξεις, καθώς και διάφορους αγωγούς χάλκινους. Φυσικά οι κλοπές έχουν σαν συνέπεια αρκετά από τα μηχανήματα και τις δομές που βρίσκονται εγκατεστημένες στην περιοχή να έχουν αχρηστευτεί πρακτικά. 

Την ίδια στιγμή και παρά το γεγονός πως έχει επισημανθεί επανειλημμένως και στο παρελθόν σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής οι φάροι στους πύργους των κεραιών της “Φωνής της Αμερικής” παραμένουν σβηστοί στο σύνολό τους, τη στιγμή που το αεροδρόμιο της Καβάλας απέχει μόλις μερικά χιλιόμετρα από την περιοχή. 






Δεν υπάρχουν σχόλια