GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τέλος ο Μάουρερ από τον πάγκο της Skoda Ξάνθη, ανέλαβε ο Νίκος Κεχαγιάς

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Ξάνθης ο Ράινερ Μάουρερ. Η ήττα με 0-3 από τον ΠΑΣ φαίνεται πως αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ...

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Ξάνθης ο Ράινερ Μάουρερ. Η ήττα με 0-3 από τον ΠΑΣ φαίνεται πως αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ακριτική ομάδα, μετά από ραντεβού που είχε με τον Χρήστο Πανόπουλο. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Νίκος Κεχαγιάς, που επιστρέφει στην Ξάνθη για 4η φορά στην καριέρα του.

Με μια ανακοίνωση εννιά λέξεων («Προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Νίκος Κεχαγιάς»), η διοίκηση της θρακιώτικης ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι ο 44χρονος προπονητής επιστρέφει στο τιμόνι της. 

Ο Νίκος Κεχαγιάς υπηρέτησε την Ξάνθη από το 1988 ως το 2004 ως ποδοσφαιριστής και από το 2005, όταν άρχισε την προπονητική του θητεία, πέρασε από τον πάγκο της ομάδας άλλες τέσσερις φορές, ενώ για ένα διάστημα διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής. Τελευταία του θητεία ήταν για περίπου μία εβδομάδα το Σεπτέμβριο, όταν… παρέλαβε από το Νίκο Καραγεωργίου και παρέδωσε τη σκυτάλη στον Ράινερ Μάουρερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια