GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σπέρνουν φωτιές στον Κύρνο Ξάνθης – Στις φλόγες μονοκατοικία, καλαμιές και βούρλα!

-Μέσα σε διάστημα δυο μόλις ημερών η Πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει για δυο διαφορετικές περιπτώσεις  Φωτιά σε ισόγεια, ακατοίκητη, μ...

-Μέσα σε διάστημα δυο μόλις ημερών η Πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει για δυο διαφορετικές περιπτώσεις 

Φωτιά σε ισόγεια, ακατοίκητη, μονοκατοικία στον οικισμό Κύρνο του Δήμου Τοπείρου Ξάνθης εκδηλώθηκε στις 22.50 το βράδυ του Σαββάτου. 

Στο σημείο κλήθηκε και κατέφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βιομηχανικής Περιοχής Ξάνθης (Π.Υ. Βι.Πε. Ξ.), με τρία (3) οχήματα και έξι (6) πυροσβέστες, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμε και ένα (1) όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης με δύο (2) άνδρες. 

Από την πυρκαγιά, που βρισκόταν υπό πλήρη εξέλιξη όταν κατάφτασε η Πυροσβεστική, καταστράφηκε η στέγη, ο χώρος της κουζίνας, του καθιστικού και του μπάνιου ενώ απετράπη η επέκταση της πυρκαγιάς στις κρεβατοκάμαρες.

Λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 10/2/2014 και περί Ω/12:22 μμ, άγνωστο άτομο το οποίο και έγινε αντιληπτό αλλά δεν συνελήφθη, κατάκαιε καλάμια, βούρλα και ξερά χόρτα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του φράγματα υδροληψίας (αποστραγγιστική τάφρο) στην περιοχή του Κύρνου. 

Η επέμβαση της Π.Υ. Βι.Πε. Ξ., με δύο (2) οχήματα και δύο (2) άνδρες, απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς η εξέλιξη της οποίας θα απειλούσε την ευρύτερη περιοχή μιας και έπνεαν άνεμοι ισχύος 5 μποφόρ.

Στον τόπο των πυρκαγιών μετέβη και η Διοίκηση της Π.Υ. Βι.Πε. Ξ. ενώ τα αίτια ερευνούνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Βι.Πε. Ξ. σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια