GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απέκλεισαν το ταμείο στο Νοσοκομείο της Ξάνθης – Παράσταση διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ

-Προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό των ταμείων του Γ.Ν. Ξάνθης  Παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης πραγματοποίησαν τ...

-Προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό των ταμείων του Γ.Ν. Ξάνθης 

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης μέλη του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης ενάντια στο Νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν από τις 9.00 το πρωί στον χώρο του Νοσοκομείου, κρατώντας πανό και μοιράζοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό στους επισκέπτες, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν στον συμβολικό αποκλεισμό των ταμείων. 

«Η νέα επίθεση που δέχεται ο λαός και στο πολύ σοβαρό θέμα της υγείας, είναι ακόμα ένας κρίκος της αντιλαϊκής καταιγίδας που έχει εξαπολυθεί εναντίον του εργαζόμενου λαού και σαν στόχο έχει να περιορίσει ότι απέμεινε σε επίπεδο δωρεάν παροχών υγείας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, τονίζοντας πως  «η στρατηγική παράδοσης της υγείας στους μεγάλους επιχειρηματικούς μονοπωλιακούς ομίλους, η συρρίκνωση των κλινών στα νοσοκομεία και το κλείσιμο μονάδων και η μετατροπή της υγείας σε πανάκριβο εμπόρευμα πρέπει να πάρει ηχηρή αγωνιστική απάντηση από την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα». 



Δεν υπάρχουν σχόλια