GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βρέθηκαν χάρτες της Αλεξανδρούπολης στη γιάφκα Κούρδων Τρομοκρατών στο Γκύζη

Ολόκληρο οπλοστάσιο  με βαρύ οπλισμό, πιστόλια και εκρηκτικές ύλες ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική σε διαμέρισμα στην οδό Γενναδίου στου Γκύζ...

Ολόκληρο οπλοστάσιο  με βαρύ οπλισμό, πιστόλια και εκρηκτικές ύλες ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική σε διαμέρισμα στην οδό Γενναδίου στου Γκύζη, όπου έμεναν τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι κουρδικής καταγωγής.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι 4 συλληφέντες  Κούρδοι αποτελούν  κλιμάκιο του επιχειρησιακού τμήματος της ένοπλης οργάνωσης DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο), που δρα στην Τουρκία και έχει οργανώσει πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα στη χώρα.

Οπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, στο διαμέρισμα 2ου ορόφου όπου έμεναν οι τέσσερις Κούρδοι, βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ, τρία πιστόλια,  δύο υποπολυβόλα, σιγαστήρας, 6,35 κιλά ζελατοδυναμίτιδα σε μασούρια και συσκευασίες, δύο χειροβομβίδες F1 και μεγάλος αριθμός σφαιρών διαφόρων διαμετρημάτων, ηλεκτρικοί και κοινοί πυροκροτητές και  βραδύκαυστο φιτίλι.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χάρτες της Αθήνας, της Αλεξανδρούπολης και της Τουρκίας, μπερεδάκια με το έμβλημα της DHKP-C και φωτογραφικό υλικό της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια