GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέα αναβολή για το Αρδευτικό του κάμπου της Ξάνθης – Θα εξεταστεί τον Μάρτιο στο ΣτΕ

-Δόθηκε αναβολή από πλευράς του ΣτΕ για να μελετηθεί όλο το υλικό που κατατέθηκε για την υπόθεση  Για τις 5 Μαρτίου αναβλήθηκε η συζήτ...

-Δόθηκε αναβολή από πλευράς του ΣτΕ για να μελετηθεί όλο το υλικό που κατατέθηκε για την υπόθεση 

Για τις 5 Μαρτίου αναβλήθηκε η συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας της υπόθεσης του Αρδευτικού Έργου του κάμπου της Ξάνθης, συζήτηση που είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου. 

Η αναβολή δόθηκε αυτή τη φορά από πλευράς του ΣτΕ λόγω του μεγάλου όγκου των στοιχειών που έχουν κατατεθεί για την υπόθεση και τα οποία πρέπει να μελετηθούν πριν την εξέταση της. Σύμφωνα με παράγοντα της δίκης έχουν προστεθεί πολλά καινούργια στοιχεία και εκτιμάται πως οι δικαστικοί του ΣτΕ χρειάζονται χρόνο για να προετοιμαστούν κατάλληλα για την υπόθεση. 

Όπως είναι γνωστό το Αρδευτικό Έργο έχει μπλοκάρει μετά από προσφυγή οικολογικών οργανώσεων οι οποίοι κατέφυγαν στο ΣτΕ ζητώντας την ακύρωσή του και προβάλλοντας μια σειρά από αιτιάσεις επί των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday.com τα νέα στοιχεία που έχουν προστεθεί στην εξέταση της υπόθεσης έφτασαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα στα χέρια των αρμοδίων του ΣτΕ και ως εκ τούτου η εκδίκαση οδηγήθηκε σε αναβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια