GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Παίζουν τις κουμπάρες» με το σκάνδαλο των 102 εκατ. ευρώ!

Με σπασμωδικές κινήσεις, που φανερώνουν τον φόβο που έχει καταλάβει «το σύστημα» και που επιβεβαιώνουν την προσπάθεια κουκουλώματος της υπ...

Με σπασμωδικές κινήσεις, που φανερώνουν τον φόβο που έχει καταλάβει «το σύστημα» και που επιβεβαιώνουν την προσπάθεια κουκουλώματος της υπόθεσης της έρευνας των δέκα ύποπτων κωδικών του Κεντρικού Ταμείου Γεωργίας Κτηνοτροφίας και Δασών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, απαντά η Διοίκηση, που μετέρχεται διάφορα τερτίπια, εμπλέκοντας και τα γρανάζια της γραφειοκρατίας.
     
Η Εισαγγελική παραγγελία, για τον έλεγχο των δέκα ύποπτων κωδικών, που θα αποκαλύψουν την διαδρομή, των εκατό και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, που διατέθηκαν σε άγνωστους σκοπούς, ενώ προορίζονταν για την Δασοπροστασία και την προληπτική πυροπροστασία, απεστάλη, τελικά, στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών και πρώην Αντιπρόεδρο της Lehman Brothers, Χάρη Θεοχάρη. 
      
Από το αρμόδιο Εισαγγελικό γραφείο, μετά από έρευνα της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης υπήρξε η απάντηση, ότι, προφανώς, «εκ παραδρομής», η Εισαγγελική παραγγελία  έχει αποσταλεί (για έγκριση;) στον Γενικό Γραμματέα  Εσόδων. 
      
Οι αρμόδιες αρχές, όταν ερωτήθηκαν σχετικά, γιατί απεστάλη την δεδομένη χρονική στιγμή και όχι πριν από ένα μήνα η Εισαγγελική παραγγελία στον Θεοχάρη, δήλωσαν άγνοια, τονίζοντας ότι «δεν γνωρίζουμε, διότι τώρα έφτασε στα χέρια μας η σχετική παραγγελία».
Ομάδα Κοινωνικής Εγρήγορσης

Δεν υπάρχουν σχόλια