GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δίνουν απαντήσεις… δια τηλεφώνου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

-Άλλη μια φορά ο Δήμος και τα όργανά του… πρωτοτυπούν!  Τηλεφωνικά έδωσε απαντήσεις ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Α...

-Άλλη μια φορά ο Δήμος και τα όργανά του… πρωτοτυπούν! 

Τηλεφωνικά έδωσε απαντήσεις ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης στον επικεφαλής της Παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη κ. Νίκο Ανταμπούφη κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, καταγράφοντας ακόμη μια πρωτοπορία (!) στα ιστορικά του Δήμου. 

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του 23ου Θέματος εντός ημερησίας διάταξης ο κ. Νίκος Ανταμπούφης ζήτησε διευκρινήσεις επί κάποιων αναφορών της εισήγησης, ωστόσο ο αρμόδιος πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου κ. Γιώργος Παπασταματίου είχε ήδη αποχωρήσει από την αίθουσα της συνεδρίασης. Κάτι που επεσήμανε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, απευθυνόμενος προς τον κ. Ανταμπούφη.

Ωστόσο επειδή οι συνεδριάσεις μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο και προφανώς ακούγοντας τις ερωτήσεις που τέθηκαν μέσα στην αίθουσα, μετά από μερικά λεπτά ο κ. Παπασταματίου επέλεξε να τηλεφωνήσει και να ζητήσει να μιλήσει με τον κ. Ανταμπούφη εξηγώντας του τις απορίες του. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα και παίρνοντας τον λόγο ο κ. Ανταμπούφης ενημέρωσε το σώμα πως είχε λάβει απαντήσεις, ωστόσο… τηλεφωνικά από τον κ. Παπασταματίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια