GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το έριξαν στην τύχη… αλλά για καλό σκοπό οι Ξανθιώτες!

-Αγόρασαν 58.134 κοινωνικά λαχεία ενισχύοντας συνολικά 7 φορείς της περιοχής  Θετικά ανταποκρίθηκαν οι Ξανθιώτες στο κάλεσμα 7 φορέων ...

-Αγόρασαν 58.134 κοινωνικά λαχεία ενισχύοντας συνολικά 7 φορείς της περιοχής 

Θετικά ανταποκρίθηκαν οι Ξανθιώτες στο κάλεσμα 7 φορέων της Ξάνθης οι οποίοι έθεσαν σε κυκλοφορία κοινωνικό λαχείο, τα έσοδα από την πώληση του οποίου θα δίνονταν για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών που διατηρούν οι ίδιοι. Το κάθε λαχείο κόστιζε μόλις 1 ευρώ, ενώ συνολικά πωλήθηκαν 58.134 λαχνοί.

«Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα παρά την οικονομική δυσπραγία  και καταφέραμε όλοι μαζί να πωληθούν 58.314 λαχεία.  Άξιο αναφοράς το γεγονός πως πέρσι πωλήσαμε 40.000 λαχεία, ενώ τότε συμμετείχαν 4 φορείς» εξηγεί ο κ. Ιωάννης Παπαχρόνης, πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης, τονίζοντας πως «με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα ενισχυθεί πάρα πολύ το έργο των φορέων. Ευχαριστούμε όλους τους Ξανθιώτες και όλο τον κόσμο οι οποίοι αγόρασαν είτε ένα λαχείο του 1 ευρώ είτε πολλά μαζί». 

Το πρωί της Πέμπτης οι νικητές της κλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς παρέλαβαν τα δώρα τους, ωστόσο υπάρχουν νικητές που ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί. Παράλληλα το πρώτο δώρο της λαχειοφόρου, ένα μηχανάκι, δεν βρήκε νικητή μιας και ο αντίστοιχος λαχνός παρέμεινε αδιάθετος. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε αυτό να πουληθεί, μέσω μιας ανοιχτής δημοπρασίας με τιμή εκκίνησης τα 900 ευρώ. Τα χρήματα από την πώλησή του θα προστεθούν στα έσοδα της λαχειοφόρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια