GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δίψασε η Χρύσα – Βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΞ (+VIDEO)

-Έσπασε κεντρικός αγωγός ύδρευσης και έμεινε χωρίς νερό το πρωί η περιοχή -Αποκαταστάθηκε άμεσα η βλάβη από συνεργείο της ΔΕΥΑΞ  ...

-Έσπασε κεντρικός αγωγός ύδρευσης και έμεινε χωρίς νερό το πρωί η περιοχή
-Αποκαταστάθηκε άμεσα η βλάβη από συνεργείο της ΔΕΥΑΞ 

Χωρίς νερό έμεινε το πρωί της Δευτέρας η ευρύτερη περιοχή της Χρύσας, λόγω βλάβης που σημειώθηκε σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΞ. 

Η βλάβη έγινε αντιληπτή λίγο μετά τις 08.00 το πρωί, επί της οδού Α. Παπάγου κοντά στο φαρμακείο, όταν μεγάλες ποσότητες νερού άρχισαν να αναβλύζουν από το έδαφος. Μάλιστα η ποσότητα και η ένταση των τρεχούμενων υδάτων ήταν τόσο μεγάλη που τα νερά έφταναν έως και την είσοδο του Στρατοπέδου Στεφανίδη. 

Άμεσα στο σημείο κατέφτασε συνεργείο της ΔΕΥΑΞ, το οποίο εντόπισε στη βλάβη ενώ παράλληλα διέκοψε την παροχή νερού προς τις οικίες. Ένα εκσκαπτικό μηχάνημα προχώρησε στη διάνοιξη του οδοστρώματος, ακριβώς πάνω από το σημείο του σπασμένου αγωγού. Ακολούθως, αντικαταστάθηκε το κομμάτι του αγωγού που είχε σπάσει ενώ αποκαταστάθηκε η υδροδότηση της περιοχής. 

Λίγο μετά τις 11.30 το νερό άρχισε να φτάνει και πάλι στα σπίτια των κατοίκων της περιοχής, ωστόσο οι βλάβες στο σύστημα υδροδότησης της πόλης πλέον έχουν μετατραπεί σε ένα ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο. 

Μόλις πριν από μια εβδομάδα σημειώθηκαν δύο ακόμη αντίστοιχης, έκτασης, περιστατικά, με τα συνεργεία να επεμβαίνουν επιδιορθώνοντας τις βλάβες και αποκαθιστώντας την υδροδότηση, ωστόσο ο προβληματισμός στους κατοίκους της περιοχής παραμένει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια