GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νεκρός μοτοσικλετιστής μπροστά από τα νεκροταφεία της Ξάνθης (+VIDEO)

-Σε λουτρό αίματος πάνω στο πεζοδρόμιο κατέληξε νεαρός οδηγός μηχανής  -Βρήκε ακαριαίο θάνατο έξω από τα νεκροταφεία της πόλης  ...


-Σε λουτρό αίματος πάνω στο πεζοδρόμιο κατέληξε νεαρός οδηγός μηχανής 
-Βρήκε ακαριαίο θάνατο έξω από τα νεκροταφεία της πόλης 

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής μπροστά από την είσοδο των δημοτικών κοιμητηρίων της Ξάνθης στην ανατολική είσοδο της πόλης ένας νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας. 

Ένα διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος άνδρας, συγκρούστηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με μηχανή, μεγάλου κυβισμού και μπλε χρώματος, στην οποία επέβαινε νεαρός χωρίς κράνος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το να βρεθεί αιμόφυρτος πάνω στο πεζοδρόμιο ο νεαρός οδηγός της μηχανής, με το θέαμα να σοκάρει τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων ενώ ο θόρυβος ήταν αρκετός να βγάλει στον δρόμο όλους όσοι βρίσκονταν εντός του χώρου των κοιμητηρίων. 

Άμεσα κλήθηκε τόσο η Αστυνομία, με δυνάμεις του τμήματος Τροχαίας να σπεύδουν στο σημείο. Ένας παθολόγος ιατρός της Ξάνθης που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο έσπευσε να βοηθήσει τον άτυχο νέο, ο οποίος είχε βυθιστεί σε μια λίμνη αίματος, ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν πλέον αργά, καθώς ο άτυχος νέος δεν είχε σφυγμό. Ένα ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ κατέφτασε στο σημείο της σύγκρουσης μεταφέροντας τον νεαρό στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. 

Όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης ειδοποιήθηκε και κατέφτασε στο σημείο απομακρύνοντας με τη ρίψη νερού τα αίματα που είχαν στην κυριολεξία πνίξει το πεζοδρόμιο. Την προανάκριση για τα αίτια αλλά και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διενεργεί το τμήμα της Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Στο άκουσμα της τραγικής σύγκρουσης φίλοι του νεαρού οδηγού έσπευσαν στο σημείο προσπαθώντας να μάθουν πως ακριβώς αυτό είχε συμβεί αλλά και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο φίλος τους. Ο ηλικιωμένος άνδρας οδηγός μεταφέρθηκε στην Αστυνομία ώστε να καταθέσει για το συμβάν. Για λίγα λεπτά και όσο διαρκούσε η επιχείρηση μεταφοράς του νεαρού στο Νοσοκομείο αλλά και απομάκρυνσης των οχημάτων που συγκρούστηκαν επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην ανατολική είσοδο της πόλης, με τους άνδρες της Τροχαίας να κατευθύνουν την κυκλοφορία.

Τι αναφέρει η Αστυνομία: 
Την Κυριακή (20-10-2013) το μεσημέρι, στο 1ο χλμ  Εθνικής Οδού Ξάνθης - Κομοτηνής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 81χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, με  αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 38χρονος. 

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.





Δεν υπάρχουν σχόλια