GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καβάλα: Το μαρτύριο του - ''Δεν έχουν ζεστό νερό οι φοιτητικές εστίες''

Ιώσεις, κρυολογήματα, γαστρεντερίτιδες, γυναικολογικά και μια σειρά από άλλες ασθένειες "θερίζουν" τους φοιτητές στην Καβάλα που...

Ιώσεις, κρυολογήματα, γαστρεντερίτιδες, γυναικολογικά και μια σειρά από άλλες ασθένειες "θερίζουν" τους φοιτητές στην Καβάλα που μένουν σε φοιτητικές εστίες.

Όπως καταγγέλλουν στο όλα αυτά είναι αποτελέσματα του κρύου νερού με το οποίο αναγκάζονται να κάνουν το μπάνιο τους.

Σε μία από τις καταγγελίες, μια φοιτήτρια γράφει: "Εγώ όπως και εκατοντάδες ακόμα άτομα αναγκαζόμαστε από τις αρχές της νέας χρόνιας να κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό. Από τα 3 κτίρια που φιλοξενούν φοιτητές μόνο 2-3 μπάνια έχουν ζεστό νερό και αυτό με το σταγονόμετρο με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε όπως προείπα να κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό.

Η θερμοκρασία στην Καβαλά έδειχνε μόλις 7 βαθμούς χθες βράδυ. Σε συνδυασμό με το κρύο νερό υπήρξαν όλες αυτές τις μέρες κρούσματα γαστρεντερίτιδας και διαφόρων ιώσεων. Επίσης γυναικολογικά προβλήματα για τις γυναίκες. Η απάντηση που λάβαμε για το πότε θα έχουμε επιτέλους ζεστό νερό από τον υπεύθυνο ήταν "Νοέμβρη και αν". Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι συνθήκες είναι απάνθρωπες για μια ομαλή διαβίωση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια