GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υπόθεση Πολιτεία: «Μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια»

-Με ανακοίνωση απαντά στη μήνυση και τη δημόσια διαπόμπευση υπαλλήλων των Αβδήρων ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης Την έντονη αγα...

-Με ανακοίνωση απαντά στη μήνυση και τη δημόσια διαπόμπευση υπαλλήλων των Αβδήρων ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης

Την έντονη αγανάκτησή του για τη “δημόσια διαπόμπευση” εργαζόμενου που απασχολείται στον Δήμο Αβδήρων από μερίδα του τοπικού Τύπου εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης. 

Πρόκειται για εργαζόμενο ο οποίος εφαρμόζοντας τις σχετικές αποφάσεις του Δήμου Αβδήρων συμμετείχε στην επιτροπή σφράγισης του καταστήματος «Πολιτεία» ιδιοκτησίας του προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Στέλιου Μωραΐτη. 

Ο εν λόγω υπάλληλος μηνύθηκε από τον πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης ενώ στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος στηλιτεύει τη στάση που κράτησε μερίδα του Τύπου όσον αναφορά τον υπάλληλο.  

«Ο κατά τ’ άλλα αξιόλογος υπάλληλος και συνάδελφος , μηνύθηκε για τον λόγο ότι εκτέλεσε διατεταγμένη υπηρεσία.  «Κατακρεουργήθηκε» λοιπόν από μερίδα των τοπικών ΜΜΕ, διότι απλά έπραξε το καθήκον του ως υπάλληλος, που σε διαφορετική περίπτωση, αυτή δηλαδή της άρνησης , θα διωκόταν και πάλι πειθαρχικά για άρνηση υπηρεσίας!!!» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος προσθέτοντας πως «έλεος…… από τη μία τα συμφέροντα των ιδιωτών από την άλλη οι όποιες διαφορές αιρετών – πολιτών και στη μέση οι υπάλληλοι να πληρώνουν το μάρμαρο!!! Μια λαϊκή σοφή παροιμία αναφέρει: « Στη λίμνη που μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια».

Παράλληλα ο Σύλλογος εκφράζει τη συμπαράστασή του στον ως άνω δημοτικό υπάλληλο, ξεκαθαρίζοντας πως «απευθυνόμενοι προς όλες τις κατευθύνσεις ,σας  αναφέρουμε ότι ,ο συνάδελφος δεν είναι μόνος , είμαστε όλοι εμείς μαζί, και ότι δεν θα επιτρέψουμε την απαξίωση τόσο της υπαλληλικής ιδιότητας μας  όσο και της ατομικής μας αξιοπρέπειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια