GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σκληρή επίθεση Μωραΐτη σε Θανάση Ξυνίδη για το… twitter!

Σκληρή επίθεση κατά του δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης στον δήμο Ξάνθη κ. Θανάση Ξυνίδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Επι...

Σκληρή επίθεση κατά του δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης στον δήμο Ξάνθη κ. Θανάση Ξυνίδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στέλιος Μωραΐτης, το απόγευμα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. 

Χωρίς να τον κατονομάζει αλλά φωτογραφίζοντάς τον πλήρως ο κ. Μωραΐτης χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς για να απαντήσει στην κριτική που άσκησε ο κ. Ξυνίδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, για την πρόταση του ΕΒΕΞ να γίνει η Ξάνθη Πολιτισμική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021. 

«Εγώ πρέπει να δηλώσω ότι είμαι πολύ περήφανος που παίζω σκληρό κλαρίνο. Αυτοί με τις δηλώσεις τους παίζουν άλλα πράγματα. Αυτοί εκτός από νομικές συμβουλές που τα παίρνουν χοντρά έχουν να υποδείξουν κάτι στον νομό μας; Εδώ είμαστε» ανέφερε ο κ. Μωραϊτης απαντώντας στην κριτική του κ. Ξυνίδη, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «δεν δέχομαι να λένε ανοησίες δημοσίως κάποιοι που δεν έχουν προσφέρει τίποτα και λυπάμαι που κάποια ΜΜΕ αναμάσησαν και αναπαρήγαγαν τις ανοησίες». 

Μάλιστα ο ίδιος σημείωσε πως «δίνω πολύ μεγάλη μάχη για την Ξάνθη από τη θέση που βρίσκομαι σήμερα. Δεν θα πάω ούτε για δήμαρχος ούτε για βουλευτής και ας αφήσουν τις ψευτιές ορισμένοι. Η κοινωνία θα κρίνει ποιος θα γίνει δήμαρχος. Εμείς έχουμε ένα μειονέκτημα, ότι δεν γίναμε Μακρυπούλια. Αυτοί που έγιναν έχουν πολλά να πουν στον κόσμο», υπονοώντας τον κ. Ξυνίδη ο οποίος στο παρελθόν είχε υποδυθεί στο χορό του Διόνυσο σαρκαστικά τη γνωστή ηθοποιό.   

«Θα προβάλουμε τον πολιτισμό μας, τον Χατζιδάκι, τον Ορφέα, τον Εκκλησιαστικό μας πλούτο και όλα αυτά τα προτερήματα που έχουμε και θα τα αναδείξουμε ώστε να πάρουμε τον τίτλο» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΞ λέγοντας πως «αυτοί οι συμφεροντολόγοι να μην φτύνουν πάνω στον πλούτο του τόπου μας». 

Το σχόλιο που άναψε φωτιές! 
Το σχόλιο του κ. Ξυνίδη που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μωραΐτη είναι το εξής: «Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ θέλει η Ξάνθη να γίνει πολιτιστική πρωτεύουσα του 2021, εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουνε»,  «Ας κάνουμε προτάσεις για τη πολιτιστική πρωτεύουσα του 2021, τελική εκδήλωση Φλωρινιώτης με ρεσιτάλ κλαρίνου και διαγωνισμό τραγουδιού», «Επίσης προλαβαίνουν οι κολλητοί του να γράψουν και καινούργια επιθεώρηση, αν δουλεύει ακόμη το παλιό ρολόι», «Άλλωστε μέχρι τότε που ξέρεις μπορεί δήμαρχος Ξάνθης να είναι ο κολλητός τους οπότε θα δούμε απίστευτες δόξες, καλτ πολιτιστική πρωτεύουσα».  «Να δω όλο το θίασο επί σκηνής σε Ξάνθη Πολιτιστική Πρωτεύουσα και τι στα κομμάτια, ας κάνουν μιά πρόβα τζενεράλε στις γιορτές παλιάς πόλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια