GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προμήθεια Ειδικού Σήματος μειωμένων τιμών

Από την 1η Αυγούστου ισχύει μειωμένος ΦΠΑ (από 23% στο 13%) στην εστίαση και τα συναφή καταστήματα του κλάδου. Μετά την κοινή υπογραφή του...

Από την 1η Αυγούστου ισχύει μειωμένος ΦΠΑ (από 23% στο 13%) στην εστίαση και τα συναφή καταστήματα του κλάδου. Μετά την κοινή υπογραφή του «Συμφωνητικού Μείωσης Τιμών» μεταξύ  της ΓΣΕΒΕΕ, της ΠΟΕΣΕ, του ΣΕΤΕ, του ΣΕΠΟΑ και των Υπουργείων Ανάπτυξης, Οικονομικών και Τουρισμού, θα χορηγείται Ειδικό Σήμα στα καταστήματα που θα συμμετάσχουν στην εκστρατεία μείωσης τιμών λόγω μείωσης ΦΠΑ.

Τα Ειδικά Σήματα φέρουν μοναδική αρίθμηση και είναι έγκυρα όταν είναι διακριτά τα λογότυπα και των τεσσάρων φορέων (ΓΣΕΒΕΕ, ΠΟΕΣΕ, ΣΕΤΕ & ΣΕΠΟΑ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το Ειδικό Σήμα για την επιχείρησή τους ΔΩΡΕΑΝ από το γραφείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Ν. Ξάνθης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει στην ΟΕΒΕ (Ανθ.Μιλτιάδου Γεωργίου 24, δίπλα στο Ταχυδρομείο, 25410 22776) τα παρακάτω:

1.    Τον παλαιό τιμοκατάλογο που θα φέρει την σφραγίδα της επιχείρησης.
2.    Το νέο τιμοκατάλογο ο οποίος πρέπει να έχει δύο στήλες όπου θα αναγράφονται η παλιά τιμή των προϊόντων με ΦΠΑ 23% και η αντίστοιχη νέα τιμή με 13%. Οι τιμές θα πρέπει να είναι μειωμένες στα ¾ των ειδών κατά τουλάχιστον 5% (π.χ. αν ο κατάλογος έχει 20 είδη, η μείωση πρέπει να περάσει στα 15 είδη).
3.    Την σφραγίδα της επιχείρησης.
4.    Υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ του φορέα και της επιχείρησης ότι αποδέχεται τους όρους χορήγησης του Ειδικού Σήματος, το οποίο παραμένει στο αρχείο του φορέα.

Για το σκοπό αυτό έχει συσταθεί τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τον κ.Β. Χουλιάρα (Πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος), τον κ. Ν.Κουτσουρίδη (Γενικό Γραμματέα του Σ.Ε.Κ.Υ.Ε.) και τον κ.Σ.Τσιακίρογλου (Ταμία του Σ.Ε.Κ.Υ.Ε. & Πρόεδρο της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης)

Δεν υπάρχουν σχόλια