GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βραχνάς η ανεργία στη Θράκη και τον Ιούλιο! Περισσότερες απολύσεις

-Περισσότερες οι απολύσεις παρά οι προσλήψεις στις Π.Ε. της Θράκης  Αρνητικό ισοζύγιο απολύσεων προσλήψεων καταγράφεται για τον μήνα Ι...

-Περισσότερες οι απολύσεις παρά οι προσλήψεις στις Π.Ε. της Θράκης 

Αρνητικό ισοζύγιο απολύσεων προσλήψεων καταγράφεται για τον μήνα Ιούλιο και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Θράκης. 

Σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Έβρο οι νέες προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα ήταν αισθητά λιγότερα από τις αντίστοιχες προσλήψεις. Στην Π.Ε. Ξάνθης, υπήρξαν 491 αναγγελίες πρόσληψης και αντιστοίχως 575 απολύσεις με το ισοζύγιο να βρίσκεται στο -84. Αντίστοιχα στην Π.Ε. Ροδόπης, οι αναγγελίες πρόσληψης ανέρχονταν σε 319 ενώ οι απολύσεις σε 448 με το ισοζύγιο να βρίσκεται στο -129. Στην Π.Ε. Έβρου οι αναγγελίες πρόσληψης ανέρχονταν σε 789 ενώ οι αντίστοιχες απολύσεις σε 837 με το ισοζύγιο να βρίσκεται στο -48.  

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ καταγράφεται θετικό ισοζύγιο προσλήψεων απολύσεων, το οποίο φυσικά αποδίδεται στην εποχική εργασία στον τομέα του Τουρισμού, στις περιοχές της Καβάλας και της Θάσου. Στην Καβάλα οι προσλήψεις ανέρχονταν σε 1243 ενώ οι απολύσεις σε 973. Αντίστοιχα στη Θάσο υπήρξαν 570 προσλήψεις και 104 απολύσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια