GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πολεοδομική άδεια για το Περιφερειακό Εμπορικό Πάρκο της Αθωνικής

Έγκριση δόμησης για τη δημιουργία του πολυσυζητημένου Περιφερειακού Εμπορικού Πάρκου στο πρώην ΔΕΡΑΣ στην Ξάνθη εξασφάλισε η εταιρία Αθωνι...

Έγκριση δόμησης για τη δημιουργία του πολυσυζητημένου Περιφερειακού Εμπορικού Πάρκου στο πρώην ΔΕΡΑΣ στην Ξάνθη εξασφάλισε η εταιρία Αθωνική Τεχνική Α.Ε. από τη διεύθυνση δόμησης του δήμου Ξάνθης. 

Σύμφωνα με το έγγραφο 60/2013 της πολεοδομίας Ξάνθης με ημερομηνία έκδοσης τις 20 Αυγούστου 2013, δίνεται το πράσινο φως στην κατασκευή του Εμπορικού Κέντρου συνολικού εμβαδού  19.917 τετραγωνικών μέτρων ενώ το συνολικό εμβαδόν του οικοπέδου αγγίζει τα 100 στρέμματα. Όπως αναφέρεται στη σχετική άδεια δόμησης το κτήριο θα διαθέτει υπόγειο 5,5 στρεμμάτων ενώ το μέγιστο ύψος του κτηρίου ανέρχεται σε 8,5 μέτρα. Το Εμπορικό Κέντρο θα είναι διώροφο και οι θέσεις στάθμευσης προβλέπονται στις 611. Η οικοδομική άδεια ισχύει μέχρι τις 19 Αυγούστου 2014. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία έχει λάβει το 2010 έγκριση από το γραφείο έκδοσης αδειών λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του δήμου Ξάνθης, ενώ είχε προηγηθεί η έγκριση από το Δασαρχείο το 2002. Μέσα στο 2013 έλαβε έγκριση από τη Δ/νση δημόσιας υγείας της Π.Ε. Ξάνθης, έγκριση λειτουργικότητας εμπορικών καταστημάτων από την εφορεία προϊστορικών και κλασσικών μνημείων αλλά και από τη γενική διεύθυνση χωροταξικής και περιβαλλοντικής πολιτικής της ΑΜΘ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια