GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


542 ωφελούμενες οικογένειες στους παιδικούς σταθμούς της Ξάνθης

-Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων. Δείτε τις λίστες  Το ονόματα των οικογενειών που ωφελούνται από το πρόγραμμα εναρμόνισης οι...

-Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων. Δείτε τις λίστες 

Το ονόματα των οικογενειών που ωφελούνται από το πρόγραμμα εναρμόνισης οικογένειας και επαγγελματικής ζωής για τη φιλοξενία τέκνων τους στους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς ανακοινώθηκαν επισήμως από την ΕΕΤΑΑ. 

Μετά το έλεγχο των αιτήσεων που υπέβαλαν οι ενδιαφερόμενοι ο τελικός αριθμός των ωφελούμενων οικογενειών στην Π.Ε. Ξάνθης ανέρχεται σε 542 οικογένειες, ενώ οι επιλαχούσες σε 202. 

Αναλυτικά στον Δήμο Ξάνθης οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 430, στα Άβδηρα σε 78 και στον Τόπειρο 34. Στον Δήμο Μύκης δεν έχουν υποβληθεί αιτήσεις, ωστόσο υπάρχει μια επιλαχούσα οικογένεια, ενώ στους υπόλοιπους δήμους οι επιλαχόντες ανέρχονται στην Ξάνθη σε 174, στα Άβδηρα σε 20 και στον Τόπειρο σε 7. 

Πανελλαδικώς εκτός βρεφονηπιακών σταθμών τίθενται συνολικά 20.000 παιδιά, ενώ καταγράφεται προσπάθεια αύξησης των προς απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ ώστε και οι επιλαχούσες οικογένειες να μπορέσουν ενταχθούν στο πρόγραμμα και να επιδοτηθούν. Αξίζει να σημειωθεί πως όσες αιτήσεις απορρίφθηκαν θα πρέπει οι γονείς να καλύψουν με δικούς τους πόρους τα έξοδα φοίτησης των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. 

Δήμος Ξάνθης

Δήμος Τοπείρου

Δήμος Αβδήρων

Δήμος Μύκης
Λίστα ωφελούμενων οικογενειών (δεν υπάρχουν αιτήσεις)

Δεν υπάρχουν σχόλια