GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Επιστροφή στα πεντάμηνα! Προκηρύσσονται 444 θέσεις

Το πρόγραμμα κοινωφελής εργασίας στους δήμους της χώρας επιστρέφει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με την πρόσληψη 40.000 εποχικών υπαλλήλων.  ...

Το πρόγραμμα κοινωφελής εργασίας στους δήμους της χώρας επιστρέφει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με την πρόσληψη 40.000 εποχικών υπαλλήλων. 

Τη μεγαλύτερη ζήτηση στον κατάλογο των προς πρόσληψη ειδικοτήτων συγκεντρώνουν οι ειδικότητες της πληροφορικής, διοικητικοί, οικονομολόγοι, λογιστές, κοινωνικοί λειτουργοί, κοινωνιολόγοι, βρεφοκόμοι ειδικής αγωγής, ψυχολόγοι και γενικών καθηκόντων. 

Στον δήμο  Ξάνθης κατανέμονται 262 θέσεις, ενώ σε όλη την Π.Ε. Ξάνθης 444 θέσεις. Στην Αλεξανδρούπολη 296, στην Καβάλας 286, στην Κομοτηνή 269 και στη Δράμα 238.  Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων στην Περιφέρεια ΑΜΘ έχει ως εξής:
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ
ΔήμοςΘέσειςΔήμοςΘέσεις
Θάσου60Καβάλας286
Σαμοθράκης18Παρανεστίου22
Κ. Νευροκοπίου32Τοπείρου46
Προσοτσάνης54Ιασμου55
Δοξάτου25Μαρώνια-Σαπές59
Μύκης59Αρρινές66
Σουφλίου60Διδυμότειχο79
Αβδηρα77Παγγαίου130
Νέστου91Δράμας238
Ορεστειάδας152Κομοτηνής269
Ξάνθης262Αλεξανδρούπολης296
ΣΥΝΟΛΟ890

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι, νέοι άνεργοι, μακροχρόνια άνεργοι, βραχυχρόνια άνεργοι που δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας πλέον ή μέλη οικογενειών χωρίς κανέναν εργαζόμενο, εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του ΟΑΕΔ.

Τα κριτήρια επιλογής αφορούν στη διάρκεια της ανεργίας, ετήσιο φορολογητέο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα του 2012, ηλικία, οικογενειακή κατάσταση και εκπαιδευτικό επίπεδο, σύμφωνα με την Aftodioikisi.gr 

Το σύστημα επιλογής θα βασίζεται στη μοριοδότηση των παραπάνω κριτηρίων, στον καθορισμό των απαραίτητων δικαιολογητικών, στην αξιολόγηση των δικαιολογητικών αυτών και στη βαθμολόγηση, στην κατάταξη και την τοποθέτηση των υποψηφίων σε αντίστοιχες θέσεις με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής:
Οι άνεργοι μετά από την δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ, θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής για την απασχόληση τους στις θέσεις που θα προκηρυχθούν, ενώ θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν μέχρι και σε τρεις επιβλέποντες φορείς ακτά σειρά προτίμησης.

Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης μπορεί να γίνει και μέσω ΚΕΠ σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι άνεργος και δεν έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Σε κάθε άλλη περίπτωση υποβολής της αίτησης ο υποψήφιος αποκλείεται από τη διαδικασία προσλήψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια