GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


18μήνες φυλακή για τα αθεώρητα εισιτήρια στην Αλεξανδρούπολη

-Άγνοια για τα αθεώρητα εισιτήρια δήλωσε ο διοργανωτής της συναυλίας του Πλούταρχου Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με 3ετή αναστολή και χρημ...

-Άγνοια για τα αθεώρητα εισιτήρια δήλωσε ο διοργανωτής της συναυλίας του Πλούταρχου

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με 3ετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 12.000 ευρώ επεβλήθη στον 65χρονο Ι.Λ. ποδοσφαιρικό παράγοντα της Αλεξανδρούπολης που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης με τη διαδικασία του αυτοφώρου για τα σχεδόν 1.000 αθεώρητα εισιτήρια στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου.  

Κατά την απολογία του, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου της ακριτικής πόλης, που φέρεται ως διοργανωτής της συγκεκριμένης συναυλίας, δήλωσε άγνοια για τα 916 αθεώρητα εισιτήρια, που διατέθηκαν.

Όπως ισχυρίστηκε, τα αθεώρητα εισιτήρια δεν πουλήθηκαν έξω από το στάδιο "Φώτης Κοσμάς", όπου έγινε το μουσικό "χάπενινγκ" αλλά από σημεία προπώλησης κι ως εκ τούτου δεν μπορούσε ο ίδιος να γνωρίζει εάν ήταν θεωρημένα ή όχι.

Μάλιστα, για να ενισχύσει την επιχειρηματολογία του, επικαλέστηκε την ύπαρξη των υπόλοιπων εισιτηρίων (περί τα 1500), που εντόπισαν κατά την "έφοδό" τους οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, τα οποία - σύμφωνα με τον κατηγορούμενο - είχαν πουληθεί έξω από τον συναυλιακό χώρο και ήταν σφραγισμένα από την Εφορία. 

Ωστόσο, ο 65χρονος ποδοσφαιρικός παράγοντας δεν έπεισε το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο για φοροδιαφυγή και τον καταδίκασε. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο 65χρονος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως έγινε γνωστό πάντως, ο ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος ανέλαβε για λογαριασμό τοπικού επιχειρηματία να διοργανώσει τη συναυλία, για να τύχει ευνοϊκότερης φορολογικής μεταχείρισης. 

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο χώρο της διασκέδασης και είναι γνωστός στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια