GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ έχει σημάνει στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης… με τους γνωστούς άγνωστους να ξαναχτυπούν και φέτος και να σκορπο...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ έχει σημάνει στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης… με τους γνωστούς άγνωστους να ξαναχτυπούν και φέτος και να σκορπούν οργή και συνάμα τρόμο! Ο λόγος φυσικά για τα κουνούπια και τα άκρως επικίνδυνα τσιμπήματα τους που οφείλονται για την εμφάνιση κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου. Η εγκληματική ολιγωρία στην έναρξη των ψεκασμών για τρίτη συνεχή χρονιά σε περιφερειακό επίπεδο είχε ως συνέπεια την εμφάνιση των κρουσμάτων. Το πρωί της Τρίτης εισήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού, ενώ αναμένονται αποτελέσματα μιας ηλικιωμένης γυναίκας που παρουσίασε τα συμπτώματα και νοσηλεύεται από την Κυριακή. 

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ της Περιφέρειας και οι εμπνευστές της προφανέστατης αποτυχίας του έργου της κωνωποκτονίας σιωπούν! Όλοι αυτοί που με περισσή ευκολία διοχέτευαν φιλικά τους μέσα μαζικής ενημέρωσης (χαριστικά) με δηλώσεις περί αποτελεσματικών ψεκασμών που λειτουργώντας (τότε) σαν μάνες εξ ουρανού θα εξάλειφαν τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Πρόταση της στήλης: μια επίσκεψη στις κατά τόπους παθολογικές κλινικές ή ενδεχομένως ένα απλό τηλεφώνημα στο Λιμωδών Θεσσαλονίκης μπορεί να τους πείσει για την ανικανότητά τους. Αλήθεια όταν οι πολιτικές αμαρτίες ορισμένων έχουν ως αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία του άμαχου πληθυσμού δεν θα έπρεπε εκ προοιμίου να παρεμβαίνουν οι αρμόδιοι μηχανισμοί και να επιρρίπτουν ή έστω να διερευνούν ευθύνες; 

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ διώχνουν κόσμο από το ΙΚΑ – με τη μέθοδο του σαλαμιού, κομμάτι, κομμάτι – και από την άλλη με επείγουσα εγκύκλιο ζητούν προσωπικό για να στελεχώσει της Επιτροπής Αξιολόγησης του ασφαλιστικού φορέα. Μάλιστα προσωπικό δεν βρίσκεται καθώς πολλοί φοβούνται να μεταγάγουν μη γνωρίζοντας τι μπορεί να ξημερώσει και έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του το ότι μπορεί ξαφνικά να βρεθούν εκτός δημοσίου. Και μετά σου λέει πως αυτοί που μας κυβερνάνε έχουν σώας τα… φρένας! 

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για «μαϊμού» υπαλλήλους που δεν φαίνονται πουθενά αλλά εργάζονται κανονικά σε δήμο της περιοχής έφτασαν στα χέρια του ThrakiToday.com. Προς το παρόν η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη ωστόσο άμεσα πρόκειται να ολοκληρωθεί και να προκύψουν τα οποία συμπεράσματα. Εν αναμονή!  

ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ για μερικούς «μικρούς» ο δημαρχιακός ο θώκος! Ωστόσο ο νηστικός μπορεί να ονειρεύεται πως λέει και ο λαός. Και αυτό πράττει άλλωστε ένα εκ των –πολλών- δεξιών χεριών του νυν δημάρχου Ξάνθης. Όπως μάλιστα διαμηνύει ο ίδιος, έχει λάβει και το χρίσμα – στήριγμα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων από το κόμμα και έχει και τις πλάτες που θα τον στηρίξουν… προσοχή γιατί οι συγκεκριμένες πλάτες και στο παρελθόν άλλους στήριζαν μέχρι τον γάμο και όταν άρχισε η λειτουργία σε άλλου το πλευρό στάθηκαν δίπλα!  

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13 σήμερα και όπως φαίνεται η μέρα δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς….

Δεν υπάρχουν σχόλια