GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην αίθουσα των δικαστηρίων στην Ξάνθη. Στοιχεία για τα χρέη και τα ανοίγματα της εται...

ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην αίθουσα των δικαστηρίων στην Ξάνθη. Στοιχεία για τα χρέη και τα ανοίγματα της εταιρίας ζητούσε επανειλημμένα η Εισαγγελέας της έδρας από τους κατηγορούμενους, που έκατσαν στο σκαμνί για χρέη της πολύπαθης Αναπτυξιακής Ξάνθης! Η ίδια δεν φάνηκε να πείθετε από τους ισχυρισμούς των κατηγορούμενων πως η εταιρία εμφάνιζε μόνο 23.000 ευρώ χρέη…. Όπως φυσικά και οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα της δίκης. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την απολογία των κατηγορουμένων η δίκη διεκόπη για περισσότερο από 1,5 ώρα, με τους δικαστές να επιστρέφουν και λίγα λεπτά αργότερα να διακόπτουν ξανά. Αμέσως μετά τη δεύτερη διακοπή – και εν μέσω διάχυτης έντασης – η έδρα καταδίκασε τον τελευταίο πρόεδρο και τελευταίο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Λύρατζη και Κοντογιαννίδη! 

ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΕ ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς στην αίθουσα βρίσκονταν πολιτικές φιγούρες της περιοχής που συνδέονται με κοινό πολιτικό παρονομαστή παρακολουθώντας στην κυριολεξία με κομμένη την ανάσα και τα τηλέφωνα να δίνουν και να παίρνουν. Ίσως κάποιοι έτρεμαν πως μπορεί να ειπωθούν πράγματα μέσα στην αίθουσα και ενώπιον των δικαστών που θα τους έκαναν να χάσουν τον ύπνο τους. Ίσως πάλι απλά να ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τους “φίλους” τους που ήθελαν με κάθε τρόπο να τους το επιδείξουν. Υπομονή. Το μέλλον αν και δυσοίωνο, καταφτάνει! 

ΤΟΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ του παρεκκλησίου στο Αυξέντιο Ξάνθης πριν μερικές εβδομάδες παραδέχθηκαν γονείς παιδιών της περιοχής. Συγκεκριμένα πρόκειται για παιδιά από το Κατράμιο Ξάνθης, και πιο συγκεκριμένα ένα εξ αυτών που υπό την επήρεια μέθης προχώρησε στις καταστροφές του παρεκκλησίου. Τα υπόλοιπα παιδία (3-4) φαίνεται απλώς να παρατηρούσαν χωρίς ωστόσο να συμμετέχουν. Οι γονείς ζήτησαν συγγνώμη για την πράξη αυτή των παιδιών τους. 

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι γνωστός αντιδήμαρχος δήλωσε άγνοια για τη δίκη του κ. Κυριακίδη και όταν μάλιστα ο τελευταίος του ζήτησε να δώσει το παρών για να τον στηρίξει εκείνος του είπε "μα καλά εμένα δεν με ενημέρωσε κανείς ότι σήμερα δικάζεσαι". Βέβαια λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο. Αρνούμε βέβαια να πιστέψω κάτι τέτοιο, κακεντρέχειες τρίτων που προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Μυστήρια πράγματα πάντως! Σε τέτοιες περιπτώσεις επιβάλλεται η στήριξη με κάθε μέσο και τρόπο... γιατί ντουβάρι είναι και μπορεί να πέσει να πλακώσει...    

Δεν υπάρχουν σχόλια