GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Βγήκαν τα φίδια! Φόβος και τρόμος στο πάρκο (+VIDEO)

-«Μας έχουν εγκαταλείψει… μας θυμούνται μόνο στις εκλογές!» αναφέρουν οι κάτοικοι -Καμένες λάμπες, σκουριασμένες κούνιες, βρώμα και… ...

-«Μας έχουν εγκαταλείψει… μας θυμούνται μόνο στις εκλογές!» αναφέρουν οι κάτοικοι
-Καμένες λάμπες, σκουριασμένες κούνιες, βρώμα και… φίδια 

Φίδια, χόρτα που θυμίζουν δέντρα, σκουπίδια, καμένες λάμπες και σκουριασμένες κούνιες συνθέτουν το σκηνικό τρόμου που επικρατεί στο πάρκο που βρίσκεται επί της οδού Θεοδώρου Δούκα στην Ξάνθη, απέναντι από τον χώρο του δημοτικού τένις.

Πρόκειται για τον πρώτο χώρο αναψυχής που συναντά κανείς μπαίνοντας στην πόλη από την ανατολική της πλευρά, ο οποίος ωστόσο έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού και μόνο για στιγμές παιχνιδιού και χαλάρωσης δεν ενδείκνυνται πλέον. 

Όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της περιοχής, τα χόρτα δεν κόβονται με αποτέλεσμα να έχουν θεριέψει και στην κυριολεξία να έχουν πνίξει τον χώρο του πάρκου. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες εθεάθησαν να κυκλοφορούν ακόμη και φίδια, σκορπώντας τον φόβο σε γονείς και παιδιά. 

Παράλληλα, αναφέρουν πως ο Δήμος τους έχει εγκαταλείψει, ενώ χαρακτηριστικά σημειώνουν με νόημα πως «μας θυμούνται μόνο πριν τις εκλογές». Την ίδια στιγμή η περιοχή αντιμετωπίζει προβλήματα φωτισμού, με τους κατοίκους να τονίζουν πως «τους παρακαλάμε να έρθουν να μας αλλάξουν μια λάμπα». 

Πρόκειται για μια περιοχή, προσφάτως ανεπτυγμένη, στην οποία πλέον διαμένει μεγάλος αριθμός παιδιών που επισκέπτονται σε καθημερινή βάση το πάρκο, με τους γονείς ωστόσο να σημειώνουν πως είναι επιτακτική η ανάγκη συντήρησης του χώρου ώστε να καταστεί ασφαλείς για τα παιδία αλλά και για τους ίδιους.  

Η έλλειψη προσωπικού στα τμήματα Πρασίνου και Καθαριότητας του δήμου αποτελεί ένα χρόνιο πονοκέφαλο για τον Δήμο, ο οποίος αντιμετωπίζεται με ασπιρίνες εποχικές συμβάσεις εργασίας, ενώ πλέον έχει μετατραπεί σε ισχυρή ημικρανία, με τους κατοίκους του δήμου να διαμαρτύρονται τόσο για τη μη σωστή αποκομιδή των σκουπιδιών όσο και για τη συντήρηση των χώρων πρασίνου.  

Μια κολόνα έτοιμη να πέσει... και από κάτω παίζουν τα παιδιά

Σκουπίδια παντού μέσα στον χώρο του πάρκου 

Τα χόρτα θυμίζουν πλέον δάσος... 

Μας έχουν εγκαταλείψει... τονίζουν οι κάτοικοι της περιοχής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια