GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Στα μαχαίρια”… ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και Μάντατζη Τσετίν

-«Χαρίζουμε τον κ. Τσετίν σε όποιον τον θέλει» Την αντίδραση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην βου...

-«Χαρίζουμε τον κ. Τσετίν σε όποιον τον θέλει»

Την αντίδραση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη κ. Μάντατζη Τσετίν (Εφ. Θράκη), όπου μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε πως «θα έκανε τα πάντα για να μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ». 

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν τα μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη ο υπεύθυνος τύπου της Νομαρχιακής κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου κλήθηκε και έδωσε απαντήσεις στις δηλώσεις του κ. Τσετίν. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως ο κ. Τσετίν πλησίασε τα μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτοί επέλεξαν να πορευτούν μόνοι τους, ενώ παράλληλα σημείωσε πως «έχουμε Βουλευτή και σύντομα θα έχουμε και δεύτερο Βουλευτή από την πλειονότητα. Χαρίζουμε τον κ. Τσετίν σε όποιον τον θέλει». 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Γραμματέα της Ν.Ε. κ. Νίκου Καλιαμπάκα, ο οποίος σημείωσε πως «ο κ. Τσετίν παρακαλούσε αρχικά να μπει στο ΠΑΣΟΚ και μετά στη ΔΗΜΑΡ. Είναι ένας πρώην βουλευτής και έχει κριθεί από το έργο του. Μπορεί να μας πει ποια προβλήματα της μειονότητας έλυσε όλα τα χρόνια που υπήρξε βουλευτής;». 

Προανήγγειλε την αποχώρησή του… 
Παράλληλα κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης τύπου ο Γραμματέας της Νομαρχιακής κ. Καλιαμπάκας προανήγγειλε την αποχώρησή του από το τιμόνι του κόμματος τοπικά, εξηγώντας πως μετά από 7 χρόνια ήρθε η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. 

«Παρέλαβα ένα κόμμα με 1.996 ψήφους και το παραδίδω με 26.000 ψήφους. Δεν θα περάσω σε δεύτερο πλάνο, να συνεχίσω να προσφέρω δίπλα στον νέο Γραμματέα» πρόσθεσε ο ίδιος. Οι εκλογές για τις αρχαιρεσίες αναμένεται εκτός απροόπτου να πραγματοποιηθούν μέσα στον προσεχή Οκτώβρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια