GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Η ΑΓΝΟΙΑ σε πολλές των περιπτώσεων κρίνεται ως και άκρως επικίνδυνη! Ο λόγος φυσικά για τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Χρυσούλα Γι...

Η ΑΓΝΟΙΑ σε πολλές των περιπτώσεων κρίνεται ως και άκρως επικίνδυνη! Ο λόγος φυσικά για τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Χρυσούλα Γιαταγάνα που κατά τη διάρκεια παρουσίας της στην Καβάλα έκανε λόγο για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη. Στη συνέχεια και αφού οι δηλώσεις της προκάλεσαν ακόμη και εσωκομματικές αντιδράσεις, και χαρακτηρίστηκαν ως άστοχες και ατυχείς ενώ παράλληλα επισημάνθηκε πως δεν απηχούν τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ., η ίδια επιχείρησε να αποδώσει ευθύνες στα ΜΜΕ που κατέγραψαν τα όσα η ίδια ξεστόμισε, λέγοντας πως επιχειρούν να δημιουργήσουν θέμα εκ του μη όντος, ενώ σημείωσε πως τα όσα είπε παρερμηνεύτηκαν! 

Απορίας άξιο ωστόσο το εάν η ίδια μπήκε στον κόπο να ακούσει τα όσα ξεστόμισε μπροστά τον τηλεοπτικό φακό, πριν εξαπολύσει κατηγορίες κατά των ΜΜΕ που τις αναπαράγουν!  «Πράγματι υπάρχουν μειονότητες στη Θράκη, δεν είναι μόνο οι Τούρκοι, υπάρχουν κι άλλες μειονότητες. Τα δικαιώματα αυτών των μειονοτήτων, με διεθνείς συνθήκες, έχουν ρυθμιστεί» δήλωσε μεταξύ άλλων η ίδια, ενώ το άδειασμα από το κόμμα των ΑΝΕΛ δεν άργησε να έρθει.

Η άγνοια ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί φυσικά να δικαιολογηθεί, ενώ σε δεύτερη ανάγνωση λειτουργεί σαν βούτυρο στο ψωμί της πολιτικής των γερακιών της Βαλκανικής! Αρκεί φυσικά να αναλογιστεί κανείς πως η κα Γιαταγάνα έχει αναλάβει υπεύθυνη πολιτικής των ΑΝΕΛ στην περιοχή για να διανοηθεί το μέγεθος της γκάφας. Άλλωστε πότε περιμένει να "μάθει" η ίδια και να ενημερωθεί σχετικώς ώστε να αποφεύγει στο μέλλον τέτοια ατοπήματα;  Εντύπωση και ερωτηματικά πάντως προκαλεί και η απουσία των πρωτοκλασάτων στελεχών των ΑΝΕΛ στην Ξάνθη από την παρουσία της κ. Γιαταγάνα στα γραφεία του κόμματος… την ίδια εντύπωση προκαλούν και οι παρουσίες στην ίδια εκδήλωση!

Φαίνεται πως κάποιοι τελούν υπό σύγχυση, κάποιοι άλλοι επιλέγουν να προωθήσουν άτομα περιορισμένων ικανοτήτων ενώ κάποιοι άλλοι επιχαίρουν και επωφελούμενοι από την ανακατωσούρα προσπαθούν να επωφεληθούν προσωπικά. Οι γκάφες πάντως πάνε σύννεφο… άντε και εις ανώτερα! 

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ευθεία για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και ήδη κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους, ενώ κάποιους άλλους τους λούζει κρύος ιδρώτας. Συμβουλή: όσο το επιτρέπει ακόμη ο καιρός επιδοθείτε στις βουτιές και αφήστε τις κωλοτούμπες για τον χειμώνα… πως θα περάσει άλλωστε ο καιρός; 

Δεν υπάρχουν σχόλια