GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ φεγγάρι και άλλοι… άλλου πατούν και αλλού βρίσκονται. Με συνεργασία, πείσμα, υπομονή και επιμονή κατάφερε ο δήμος Νέστου ...

ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ φεγγάρι και άλλοι… άλλου πατούν και αλλού βρίσκονται. Με συνεργασία, πείσμα, υπομονή και επιμονή κατάφερε ο δήμος Νέστου αν και ξεκίνησε τελευταίος να τερματίσει πρώτος. Ο λόγος φυσικά για το έργο της αξιοποίησης του γεωθερμικού πεδίου που πλέον παίρνει σάρκα και οστά. Τηλεθέρμανση τόσο για τις αγροτικές εκτάσεις όσο και για τα σπίτια σε Ξάνθη και Καβάλα περιλαμβάνουν οι αρχικές προβλέψεις. 

Την ίδια στιγμή φυσικά που γειτονικοί ΟΤΑ κάνουν στην κυριολεξία θαύματα, ή μάλλον στρώνονται κάτω και δουλεύουν (για να διατυπωθεί κομψά) τεράστιες εκτάσεις γεωθερμικού πεδίου παραμένουν ακόμη αναξιοποίητες στην περιοχή της Ξάνθης παρά το γεγονός ότι οι πρώτες ενέργειες ξεκίνησαν προ 30ετίας. Έμειναν ωστόσο στα χαρτιά και σαν σκέψεις που δεν κατάφεραν να υλοποιηθούν. Λίγο η γραφειοκρατία, λίγο η ανικανότητα και η αδιαφορία… λίγο απ’ όλα αυτά οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Και κάποιοι περηφανεύονται που και πάλι το κενό της διοίκησης καλύπτει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Έλα Χριστέ! 

ΜΠΑΡΟΥΤΙ μυρίζει και πάλι στις σχέσεις εργαζομένων – διοίκησης στο Καζίνο της Ξάνθης. Από τη μια η διοίκηση φαίνεται να επιθυμεί τη μετεγκατάσταση της επιχείρησης εκτός Ξάνθης, οι εργαζόμενοι αντιδρούν και η σύγκρουση αναπόφευκτη. Όπως φαίνεται η διαμάχη που έχει ξεσπάσει το τελευταίο καιρό δεν φαίνεται να μπορεί να εκτονωθεί άμεσα με εργαζόμενους και διοίκηση να λύνουν πλέον τις διαφορές τους είτε μέσω του Τύπου είτε στις αίθουσες των δικαστηρίων. 

ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ χαμός επικρατούσε το Σαββατοκύριακο στις παραλίες της Ξάνθης με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο και τους πολίτες να σβήνουν την κάψα τους με μερικές βουτιές. Βέβαια κατά γενική ομολογία ο καιρός παρουσιάζεται φέτος ήπιος χωρίς να θυμίζει παλαιότερα έτη. 

ΩΣ ΠΟΤΕ ορισμένοι θα ξεπατικώνουν κείμενα ολόκληρα του ThrakiToday.com για να γεμίζουν τις φυλλάδες τους παρουσιάζοντάς τα ως δικά τους; Και κάτι ακόμη… ως πότε πτώματα της δημοσιογραφίας, που περιφέρουν τις σάρκες τους σε μια αβυσσαλέα πάλη για επιβίωση θα αυτοπαρουσιάζονται ως εκπρόσωποι ενός συστήματος αξίων και ηθικής, όταν οι ίδιοι αποτελούν την επιτομή της διαφθοράς; Αλλά σε άδειες καρέκλες και εγώ μπορώ να πω πως είμαι ο Πάπας… αν αντιδράσουν οι καρέκλες μάλλον θα είμαι ο Ναπολέων!  

Δεν υπάρχουν σχόλια