GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΣΕ ΑΥΤΕΣ τις περιπτώσεις ότι και να ειπωθεί σίγουρα δεν μπορεί να αποδώσει την τραγικότητα του συμβάντος, που σίγουρα μας ξεπερνά όλους κ...

ΣΕ ΑΥΤΕΣ τις περιπτώσεις ότι και να ειπωθεί σίγουρα δεν μπορεί να αποδώσει την τραγικότητα του συμβάντος, που σίγουρα μας ξεπερνά όλους κατά πολύ. Τα λόγια είναι περιττά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος νέου. 

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ τα παλικάρια, δίνουν και παίρνουν τα στοιχήματα και οι προβλέψεις, ενώ το ενδιαφέρον όλο και φουντώνει. Ο λόγος φυσικά για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που καταφτάνουν και φέρνουν μαζί τους υπόγειες διεργασίες, συναντήσεις επί συναντήσεων, καταμέτρηση δυνάμεων και προσπάθεια ανίχνευσης του γενικότερου πεδίου δράσης. Οι θέσεις λίγες, οι καλές τουλάχιστον, αλλά όπως φαίνεται αρκετοί οι υποψήφιοι. Εν αναμονή των ανακοινώσεων από πλευράς του Υπ. Εσωτερικών αναφορικά με τις αλλαγές, εφόσον υπάρξουν, στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων και τότε ίσως κάποιοι χάσουν το ενδιαφέρον τους…. Εδώ θα είμαστε! 

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ στις τάξεις των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ, καθώς βλέπουν πολύτιμο χρόνο να περνά, την πολυπόθητη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου να παρατείνεται και φυσικά τις τσέπες τους άδειες, μιας και τους οφείλονται δεδουλευμένα δύο μηνών. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης δεν λείπουν και οι γκρίνιες και τα παράπονα προς τους μετόχους, προσπαθώντας να μάθουν περισσότερα για τους λόγους τις παράτασης

ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ οδηγήθηκε εκδίκαση της υπόθεσης παράβασης καθήκοντος στην οποία εμπλέκονται ως κατηγορούμενοι δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι Ξάνθης. Η δίκη, που ήταν να πραγματοποιηθεί στις  2 Ιουλίου αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου, λόγω αποχής των δικηγόρων της Ξάνθης από τα καθήκοντά τους. Το κατηγορητήριο αφορά πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε το 2008 σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής, για αφισοκόλληση, και το οποίο κρίθηκε ως ιδιαίτερα μικρό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια