GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΞΑΝΘΗ: Βραβεύτηκαν για τον αλτρουισμό και την προσφορά τους! (+VIDEO)

Σε μια κατάμεστη από κόσμο και ζωντάνια αίθουσα πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης, από το Σύλλογο Αιμοδο...



Σε μια κατάμεστη από κόσμο και ζωντάνια αίθουσα πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης, από το Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης η ΑΓΑΠΗ, το βράδυ της Παρασκευής στο Κέντρο Δεξιώσεων Αλχίλειον. 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης τίμησε τα μέλη του για την προσφορά τους, βραβεύοντάς τα, απονέμοντας μετάλλια και τιμητικούς επαίνους. Ανάμεσα στους διακριθέντες αιμοδότες αιμοπεταλίων, τα οποία χρησιμοποιούνται σε σοβαρές παθήσεις όπως η λευχαιμία, αλλά και αιμοδότες που έχουν ξεπεράσει τις 50 προσφορές αίματος όταν και όποτε αυτό απαιτήθηκε. 

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε σε μια ομάδα ανηλίκων παιδιών, που αποτελούν τα νεότερα μέλη του Συλλόγου και τα οποία παρά το γεγονός πως δεν έχουν ακόμη φτάσει στο 18ο έτος της ηλικίας τους, ωστόσο δεν δίστασαν να “απλώσουν” το χέρι του, προσφέροντας αίμα. Μεταξύ των βραβευθέντων και ο εκδότης της Εφ. Ακρίτας κ. Ευάγγελος Βασιλειάδης. 

Την εκδήλωση άνοιξε με έναν σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών κ. Ιωάννης Παπαχρόνης, πραγματοποιώντας παράλληλα μια σύντομη αναδρομή στη εν γένει δράση και λειτουργία του Συλλόγου, εκφράζοντας ωστόσο και την πικρία του για την απουσία για ακόμη μια χρονιά εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας από τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, παρά το γεγονός πως η προσφορά του Συλλόγου στη Δημόσια Υγεία τον κατατάσσει στις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε όλους τους Συλλόγους Αιμοδοτών της χώρας. 


Το παρών στην εκδήλωσε έδωσε ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Ξάνθης και του Δ’ ΣΣ.   


3 σχόλια

  1. Βραβο Βαγγελη,
    Νασε παντα καλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαγγελη σε ευχαριστω για το αιμα που εδωσες οταν χρειαστηκε η μανα μου !!
    Αυτα δεν ξεχνιουνται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα, καλή επιτυχία και στις επερχόμενες Πανελλαδικές εξετάσεις. Εύχομαι να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή