GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νεκρά περιστέρια και ακαθαρσίες στο Κέντρο της Ξάνθης! (+VIDEO)

Μια ιδιαίτερα αποκρουστική εικόνα συναντά κανείς λίγα μόλις βήματα από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, σε ευδιάκριτο σημείο με νεκρά περ...


Μια ιδιαίτερα αποκρουστική εικόνα συναντά κανείς λίγα μόλις βήματα από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, σε ευδιάκριτο σημείο με νεκρά περιστέρια και πάσης φύσεως ακαθαρσίες να δημιουργούν μια αίσθηση δυσφορίας στους περαστικούς. 

Στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Τσιμισκή, έξω από τη βιτρίνα ενός καταστήματος που παραμένει κλειστό εδώ και μήνες, συναντά κανείς το τελευταίο χρονικό διάστημα ίσως το πιο βρώμικο σημείο του κέντρου της πόλης. Νεκρά περιστέρια, κουτσουλιές, σκουπίδια όλων των ειδών και μια έντονη δυσφορία συνθέτουν την αποκρουστική εικόνα, που γίνεται αντιληπτή στους διερχόμενους πολίτες από μακριά με τη βρώμα να διεγείρει ποικιλοτρόπως την αίσθηση της όσφρησής τους. 

Παρά το γεγονός πως το συγκεκριμένο βρωμερό σημείο της πόλης βρίσκεται στον κεντρικότερο και πλέον εμπορικό δρόμο της Ξάνθης, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμικρή προσπάθεια από πλευράς του δήμου και της δημοτικής αρχής ώστε να μεριμνήσει για τον καθαρισμό του ή έστω να ζητήσει από τους ιδιοκτήτες του κτηρίου να προχωρήσουν στον καθαρισμό του χώρου.