GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλ. Μητρόπουλος: «Είμαστε ένα Έθνος αποθήκη μεταναστών!»

-«Ο λαός θα φτύσει αίμα για επιτευχθούν οι στόχοι της δημοσιονομικής προσαρμογής» αναφέρει ο ίδιος  «Η Ευρωπαϊκή Ένωση μας έχει καταδι...

-«Ο λαός θα φτύσει αίμα για επιτευχθούν οι στόχοι της δημοσιονομικής προσαρμογής» αναφέρει ο ίδιος 

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση μας έχει καταδικάσει να είμαστε έθνος αποθήκη μεταναστών. Πρέπει να αποδεχθεί η Ε.Ε. όλους τους πόρους και τα κονδύλια που εισηγούμαστε για το μεταναστευτικό, θα πρέπει με πολλούς πόρους, μηχανισμούς και δυνάμεις και ενδεχομένως και έμψυχο δυναμικό να θωρακιστεί η Ελλάδα» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστό εργατολόγος κ. Αλέξανδρος Μητρόπουλος μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα. 

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο ίδιος «θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε διαδικασίες νομιμοποίησης των μεταναστών που μπορούν και να μείνουν και να δουλέψουν στην πατρίδα μας. Όλα αυτά όμως με γνώμονα τον σεβασμό  των ανθρώπων που είτε διωγμένοι είτε λόγω της οικονομικής δυσπραγίας μεταναστεύουν και από την άλλη να προστατεύσουμε την εθνική μας δύναμη». 

Κληθείς να σχολιάσει τη δημοσιονομική πολιτική που εφαρμόζεται αλλά και τα μέτρα που συνοδεύουν κάθε μια από τις μνημονιακές συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα ο ίδιος τόνισε πως «ο λαός θα φτύσει αίμα για να επιτευχθούν οι στόχοι της δημοσιονομικής προσαρμογής. Δεν λύνεται το ζήτημα του χρέους, είναι μεγάλο, αλλά τα μνημόνια προϋποθέτουν όχι μόνο συντριβή μισθών και συντάξεων αλλά και ραγδαία κοινωνική επιδείνωση για δεκαετίες. Από τη μια ο λαός θα χάνεται, θα βολοδέρνει και θα εξαθλιώνεται, και από την άλλη θα έχουμε και πανηγύρια για πρωτογενή πλεονάσματα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια