GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έξωση του δήμου Ξάνθης στην Εφημερίδα Μαχητής σε “ύποπτο” χρόνο!

-Με το λευκό του Δημήτρη Βορίδη αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Οικονομική Επιτροπή  -«Το τυπικό, η επίφαση, κόντρα στην ουσία» αναφέρει ο ...


-Με το λευκό του Δημήτρη Βορίδη αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Οικονομική Επιτροπή 
-«Το τυπικό, η επίφαση, κόντρα στην ουσία» αναφέρει ο κ. Δημ. Βορίδης 

Φωτιές άναψε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ξάνθης η συζήτηση του 25ου θέματος, το μεσημέρι της Τετάρτης, για την εξουσιοδότηση για την εκτέλεση της αριθμ. 20/2009 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης που αφορούσε την έξωση σε ενοικιαστή δημοτικού ακινήτου στην Πλατεία Εμπορίου, λόγω μη εξυπηρέτησης των μισθωμάτων. 

Πρόκειται για την Εφημερίδα Μαχητής, η οποία όπως αναφέρθηκε μέσα στην αίθουσα της συνεδρίασης οφείλει μισθώματα στον δήμο Ξάνθης, τα οποία δεν έχει καταβάλει, υπάρχει ρύθμιση που δεν εξυπηρετείται και ως εκ τούτου οι υπηρεσίες του δήμου θα προχωρήσουν σε έξωση. Τα μέλη της Οικονομική Επιτροπής ψήφισαν υπέρ της σχετικής εισήγησης, εγκρίνοντας την έξωση, με τον κ. Δημήτρη Βορίδη ωστόσο από την πλευρά της αντιπολίτευσης να ψηφίζει λευκό, αφήνοντας αιχμές για τον χρόνο εκτέλεσης της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου.  

«Η πρόθεση δεν είναι αυτή η οποία φαίνεται. Τελευταία γίνονται πολλά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Το τι γίνεται με την κόντρα του δήμου Ξάνθης και το συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα είναι γνωστό. Παρά το ότι η πλευρά του κ. Μπένη είναι νομότυπη εγώ δεν μπορούσα να είμαι μαζί του» ανέφερε μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα ο κ. Δημήτρης Βορίδης, εξηγώντας τους λόγους που ο ίδιος ψήφισε λευκό, ενώ παράλληλα επισημαίνει πως «όποιος χρωστάει στον δήμο σαφώς και πρέπει να πληρώσει. Όμως υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία δεν γνώριζα όταν συνεδρίασε η επιτροπή και τα οποία πρέπει να ελεγχθούν. Όπως το ότι και ο δήμος χρωστάει λεφτά στη συγκεκριμένη εταιρία και σαφώς θα μπορούσαν να συμψηφιστούν με τις οφειλές αυτής». 

Από την πλευρά του το συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα επισημαίνει πως ουδέποτε ενημερώθηκε και κλήθηκε από τον δήμο να παραστεί στη συνεδρίαση, ώστε να καταθέσει την άποψή του, ενώ παράλληλα αναφέρει πως προσφάτως έχει καταβάλει μέρος της οφειλής της και πως δημοτικά ακίνητα που βρίσκονται στην ίδια περιοχή μισθώνονται με χαμηλότερο αντίτιμο από άλλους ιδιώτες.

1 σχόλιο