GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατεδαφίζεται και ξαναχτίζεται το πρώην κτήριο της ΕΑΣ Ξάνθης!

-Ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης και εκ νέου ανέγερσης του πρώην κτηρίου της ΕΑΣ Ξάνθης Οι εργασίες για την κατεδάφιση σε πρώτη φάσ...


-Ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης και εκ νέου ανέγερσης του πρώην κτηρίου της ΕΑΣ Ξάνθης

Οι εργασίες για την κατεδάφιση σε πρώτη φάση και εκ νέου ανέγερση του πρώην κτηρίου της ΕΑΣ Ξάνθης που βρίσκεται επί τη οδού Μιχαήλ Καραολή ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες. 

Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν εκδοθεί όλες οι απαραίτητες άδειες για την κατεδάφιση του κτηρίου, και την κατασκευή του νέου εμπορικού καταστήματος που θα αντικαταστήσει το κτήριο στο οποίο στεγάζονταν επί χρόνια τα γραφεία και το σούπερ μάρκετ της ΕΑΣ Ξάνθης. Τους αμέσως επόμενους μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί το στάδιο της κατεδάφισης από την εταιρία που έχει αναλάβει το έργο, ενώ όπως είναι γνωστό το οίκημα έχει εκποιηθεί εδώ και χρόνια από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης και εκεί πρόκειται να εγκατασταθεί  το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, λειτουργώντας σαν εμπορικό κέντρο. 

Σύμφωνα με τη μελέτη κατασκευής του νέου κτηρίου σε αυτό θα συμπεριληφθεί και η δημιουργία υπόγειου παρκινγκ, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό το καθεστώς λειτουργίας αυτού. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, επαναφέροντας τη χαμένη αίγλη της περιοχής, η οποία μετά την εγκατάλειψη του κτηρίου της ΕΑΣ είχε μετατραπεί σε ένα από τα μελανά αισθητικά πταίσματα της πόλης.