GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πάσχα με καλοκαιρία

Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα διατηρηθούν τις επόμενες ημέρες και η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα θα συνοδευτεί από καλοκαιρία...


Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα διατηρηθούν τις επόμενες ημέρες και η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα θα συνοδευτεί από καλοκαιρία.
Τους 31 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος την Τετάρτη σε Μακεδονία, Θράκη, Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Ανατολική Στερά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο. Βόρειοι άνεμοι 5 έως 6 μποφόρ θα πνέουν στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου το θερμόμετρο θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται έως τους 30 βαθμούς.

Μικρή πτώση στα ανατολικά θα σημειώσει η θερμοκρασία τη Μεγάλη Πέμπτη ενώ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά το απόγευμα. Αίθριος ο καιρός τη Μεγάλη Παρασκευή με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά ορεινά  και ασθενείς ανέμους, έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται το Μεγάλο Σάββατο με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και ασθενείς ανέμους έως 4 μποφόρ στο Αιγαίο.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα και η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
(Πηγή:EMY)