GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συγκροτήθηκε Συντονιστικό Όργανα της ΝΔ για την Περιφέρεια ΑΜΘ

Με απόφαση του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, συγκροτήθηκε το Συντονιστικό Όργανο Περιφερειών της Κεντρικής κα...


Με απόφαση του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, συγκροτήθηκε το Συντονιστικό Όργανο Περιφερειών της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του κόμματος.

Σκοπός του οργάνου, η εξασφάλιση πληρέστερης κάλυψης και αρτιότερης οργάνωσης της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης και η ενασχόληση με θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στο συγκεκριμένο όργανο το οποίο θα ασχολείται με θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, λαμβάνουν μέρος αιρετοί και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικότερα η σύνθεση θα είναι η ακόλουθη:
Εκτελεστικός Γραμματέας: Θεόδωρος Αθανάσαρος
Αναπληρωτής Γραμματέας: Δημήτρης Πέτροβιτς
Αναπληρωτής Γραμματέας: Ιωάννα Τζάκη
Μέλη: Αριστείδης Αραμπαντζής, Αντώνης Βαμβακερός, Αντώνης Γραβάνης, Μελίνα Δερμεντζοπούλου, Ξένια Δρίτσα, Σταύρος Καβαρατζής, Παναγιώτης Λαπατίνας, Θεόδωρος Μητράκας, Γιάννης Μυρώνης και Κρίση Τερψίδου.

Αρμοδιότητα Αναπληρωτού Γραμματέα Αυτοδιοίκησης ο Δημήτρης Γαλαμάτης. Επίσης στο συντονιστικό όργανο θα συμμετέχουν ex officio όσοι Δήμαρχοι εκλέχτηκαν με την στήριξη της ΝΔ.