GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με μεγάλη επιτυχία ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης για το Γηροκομείο Ξάνθης

-11.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές κατά τη διάρκεια του Ραδιομαραθώνιου  -Κουμπαράδες είχαν στηθεί στο Κέντρο της πόλης. Αντ...


-11.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές κατά τη διάρκεια του Ραδιομαραθώνιου 
-Κουμπαράδες είχαν στηθεί στο Κέντρο της πόλης. Ανταποκρίθηκε θετικά ο πληθυσμός της Ξάνθης 

Με τη συμμετοχή των ραδιοφωνικών σταθμών και των δημοσιογράφων της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε τη Μ. Τετάρτη ο Ραδιομαραθώνιος για την ενίσχυση του Γηροκομείου της πόλης, που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια.   

Ο Ραδιομαραθώνιος που ξεκίνησε στις 9.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 16.00 περίπου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε φέτος στις εγκαταστάσεις του 3ου Ραδιοφωνικού Προγράμματος Ξάνθης, με τους πολίτες, συλλόγους και φορείς της περιοχής να ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα για ενίσχυση του ιδρύματος καταβάλλοντας τον οβολό τους. 

Από τις τηλεφωνικές προσφορές που δίνονταν κατά τη διάρκεια του Ραδιομαραθωνίου συγκεντρώθηκε το ποσό των 11.000 ευρώ περίπου, ενώ “κουμπαράδες” για τον ίδιο σκοπό είχαν στηθεί τόσο στην Πλατεία Ελευθερίας όσο και στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, με τους περαστικούς να προσφέρουν από το υστέρημά τους στο μέτρο των δυνατοτήτων τους. 

Ομάδες εθελοντών πραγματοποίησαν και εξορμήσεις στην πόλη ενημερώνοντας τους πολίτες και ζητώντας να συνεισφέρουν στην όλη προσπάθεια. Στη ροή του ραδιοφωνικού προγράμματος συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι της Ξάνθης, οι οποίοι εναλλάσσονταν κάθε τόσο.