GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φρένο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην καταπολέμηση κουνουπιών της ΑΜΘ!

-Νέα καθυστέρηση στην έναρξη των ψεκασμών…  Μια απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει τις φωνές περί δραματικής  ολιγωρίας για ακό...

-Νέα καθυστέρηση στην έναρξη των ψεκασμών… 

Μια απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει τις φωνές περί δραματικής  ολιγωρίας για ακόμη μια χρονιά στην έναρξη των ψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Περιφέρεια ΑΜΘ, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο απέρριψε τη σύμβαση που υπέγραψε η Περιφέρεια με τον ανάδοχο του έργου της καταπολέμησης των κουνουπιών για το 2013 και το 2014.    

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο την έναρξη των ψεκασμών, παρά το γεγονός πως πριν από μερικές εβδομάδες έγιναν κάποιες δοκιμαστικές ρίψεις, με μερίδα του Τύπου να κάνει λόγο για έναρξη των ψεκασμών. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στη σχετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου «κωλύεται η υπογραφή της σύμβασης» για την καταπολέμηση των κουνουπιών, μετά από σχετική αιτιολόγηση στην οποία γίνεται αναφορά σε ουσιώδη λάθη (νομική πλημμέλεια) κατά τη διαδικασία της βαθμολόγησης των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται το τελικό αποτέλεσμα του διαγωνισμού και η ανάδειξη του αναδόχου.

Υπενθυμίζεται ότι οι ψεκασμοί έπρεπε να είχαν ξεκινήσει τον Μάρτιο, ενώ δύο μήνες μετά αυτό δεν έχει συμβεί, με ότι αυτό συνεπάγεται στην αποτελεσματικότητα της εξάλειψης του φαινομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια