GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανοίγει τις επόμενες ημέρες το Δημόσιο ΚΤΕΟ Ξάνθης!

-Αναμένουν την έγκριση ώστε να αποσταλεί στο Υπουργείο και να λειτουργήσει το ΚΤΕΟ  Την έγκριση του φορέα πιστοποίησης ώστε στη συνέχε...

-Αναμένουν την έγκριση ώστε να αποσταλεί στο Υπουργείο και να λειτουργήσει το ΚΤΕΟ 

Την έγκριση του φορέα πιστοποίησης ώστε στη συνέχεια αυτή να προωθεί στο αρμόδιο Υπουργείο και να δοθεί το πράσινο φως για την επαναλειτουργία του Δημόσιου ΚΤΕΟ Ξάνθης αναμένει η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ξάνθης.    

Όπως εξηγεί ο προϊστάμενος της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Δημήτρης Πολυμένης «περιμένουμε την υπογραφή από τον φορέα πιστοποίησης και το Δημόσιο ΚΤΕΟ κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργήσει μέχρι την Πέμπτη». 

Υπενθυμίζεται πως για οχήματα άνω των 3,5 τόνων, τα οποία έπρεπε να λάβουν το σχετικό τεχνικό έλεγχο, είναι υποχρεωμένα να μετακινούνται είτε στη Καβάλα είτε στην Αλεξανδρούπολη, όπου εκεί λειτουργούν τα αντίστοιχα Δημόσια ΚΤΕΟ. «Για οχήματα που είναι άνω των 3,5 τόνων που έχουν υποχρέωση να περάσουν ΚΤΕΟ από 1 Απριλίου έως και 31 Μαΐου έχει δοθεί παράταση μέχρι και τις 30 Ιουνίου» τονίζει ο ίδιος, προσθέτοντας πως «πέρα από τον εκσυγχρονισμό που κάναμε συντάχθηκε και μια σχετική μελέτη 110.000 ευρώ για το ΚΤΕΟ ώστε να πάρει πιστοποίηση και για τα επιβατικά αυτοκίνητα». 

Το Δημόσιο ΚΤΕΟ Ξάνθης παραμένει κλειστό από τις αρχές του 2013. 

Δεν υπάρχουν σχόλια