GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εγκαίνια για το κλειστό γήπεδο «Χριστίνα Χριστοδούλου» στο Εύμοιρο Ξάνθης!

-Έξω από το γήπεδο φυτεύτηκε συμβολικά ένα δένδρο ελιάς  -Συγγενείς, φίλοι και συναθλητές της διακεκριμένης αθλήτριας έδωσαν το παρών σ...


-Έξω από το γήπεδο φυτεύτηκε συμβολικά ένα δένδρο ελιάς 
-Συγγενείς, φίλοι και συναθλητές της διακεκριμένης αθλήτριας έδωσαν το παρών στην τελετή των εγκαινίων 

Τα εγκαίνια του κλειστού γηπέδου (αθλητικού πολύχώρου) «Χριστίνα Χριστοδούλου» πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Εύμοιρο της Ξάνθης. 

Ο  αθλητικός πολυχώρος, που ξεκίνησε να κατασκευάζεται πριν από αρκετά χρόνια και παραδόθηκε προσφάτως στον δήμο Ξάνθης, πήρε το όνομά του από τη διακεκριμένη αθλήτρια χάντμπολ Χριστίνα Χριστοδούλου από την Ξάνθη, η οποία έχασε τη μάχη με τη ζωή του 2009, σε ηλικία μόλις 19 ετών καθώς είχε προσβληθεί από καρκίνο. 

Ο προπονητής της 19χρόνης εκλιπούσας αθλήτριας, με δεκάδες διακρίσεις και επιτυχίες στο ενεργητικό της, κ. Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης απέστειλε πριν από μερικούς μήνες σχετική επιστολή προς τον δήμαρχο Ξάνθης, κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, αναφορικά με το θέμα την ονοματοδοσίας του γηπέδου, με τον δημοτικό συμβούλιο να συντάσσεται θετικά δωρίζοντας τον όνομα της νεαρής αθλήτριας στο κλειστό στάδιο του Ευμοίρου. 

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων τέλεσε τα εγκαίνια του γηπέδου, ενώ το παρών έδωσαν πολιτικοί της περιοχής, παλαίμαχοι διεθνής καλαθοσφαιριστές που βρίσκονταν στην Ξάνθη για φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, η οικογένεια της νεαρής αθλήτριας, φίλοι και συναθλητές της, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων έξω από το γήπεδο φυτεύτηκε συμβολικά μια ελιά, ενώ ακολούθησε περιήγηση τους χώρους του γηπέδου και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια