GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΞΑΝΘΗ: Έκλεισαν τα σύνορα οι Βούλγαροι ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

Βούλγαροι μεταφορείς απέκλεισαν τα σύνορα με την Ελλάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Στον αποκλεισμό των συνόρων με την Ελλάδα, στον συνο...


Βούλγαροι μεταφορείς απέκλεισαν τα σύνορα με την Ελλάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Στον αποκλεισμό των συνόρων με την Ελλάδα, στον συνοριακό σταθμό Ζλάτογκραντ στο ύψος του Μεθοριακού Σταθμού, επί του βουλγαρικού εδάφους, προχώρησαν το πρωί, Βούλγαροι μεταφορείς που διαμαρτύρονται για την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων άνω των δύο τόνων στην Ελλάδα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ΒΤΑ.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του ειδησεογραφικού πρακτορείου, δεν επιτρέπεται η έξοδος οχημάτων από τον συνοριακό σταθμό προς την Ελλάδα, όμως όσοι κινούνται από Ελλάδα προς τη Βουλγαρία μπορούν να μπουν στη χώρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο μιας και πριν από μερικές μόλις εβδομάδες τα σύνορα έκλεισαν ξανά από πλευράς των Βουλγάρων. 

Υπενθυμίζεται ότι η διαμαρτυρία εδράζεται στο γεγονός πως μετά από πρόσφατη κινητοποίηση του Επιμελητηρίου Ξάνθης εφαρμόζεται η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων άνω των 2,5 τόνων από τον εν λόγω δρόμο, γεγονός που έχει προκαλέσει ωστόσο έντονη δυσφορία τόσο στους Βούλγαρους επιχειρηματίες όσο και σε επιχειρηματίες της περιοχής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια