GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εγκρίθηκαν 100.000 ευρώ για την επιδιόρθωση των δρόμων της Ξάνθης!

Το ποσό των 100.000 ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ξάνθης, που συνεδρίασε κυρίως με υπηρεσιακού χαρακτήρα θέματα το μεσημέ...


Το ποσό των 100.000 ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ξάνθης, που συνεδρίασε κυρίως με υπηρεσιακού χαρακτήρα θέματα το μεσημέρι της Τετάρτης, για την επιδιόρθωση των κακοτεχνιών του οδικού δικτύου κατά μήκος του δήμου Ξάνθης. 

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες οι λακκούβες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στους δρόμους της πόλης, αποτελώντας κίνδυνο θάνατο για τους διερχόμενους οδηγούς και τα οχήματά τους. Η καθημερινή ταλαιπωρία των πολιτών έχει μετουσιωθεί ουκ ολίγες φορές σε έκφραση αγανάκτησης στο πρόσωπο της δημοτικής αρχής, με την τελευταία να απαντά πως οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος θα ξεκινήσουν μόλις βελτιωθεί ο καιρός, καθώς οι βροχοπτώσεις του χειμώνα λειτουργούσαν αποθαρρυντικά για την υλοποίηση του έργου. 

Η σχετική εισήγηση εγκρίθηκε ομόφωνα, με τα μέλη της Αντιπολίτευσης να επισημαίνουν πως το έργο πρέπει άμεσα να υλοποιηθεί προς όφελος της κοινωνίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια