GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε Κομοτηνή, Ξανθή και Καβάλα ο Τέρενς Κουίκ των ΑΝ.ΕΛ.

Περιοδεία σε πόλεις της Περιφέρειας ΑΜΘ πραγματοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ από νωρίς το ...

Περιοδεία σε πόλεις της Περιφέρειας ΑΜΘ πραγματοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ από νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Συνοδεία του πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ξάνθη κ. Χαράλαμπο Ευστρατίου ο κος Κουίκ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Κομοτηνή όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη, τον Μουφτή, τον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων και φορείς της πόλης. Ακολούθως μετέβη στην πόλη της Ξάνθης όπου σε αγροτικό πεδινό οικισμό συναντήθηκε με εκπρόσωπους των κτηνοτρόφων του Νομού καταγράφοντας τα προβλήματά τους. 

Λίγο μετά το μεσημέρι ο κος Κουίκ επισκέφτηκε την πόλη της Καβάλας όπου συναντήθηκε με τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους, εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο ΤΕΙ της Καβάλας όπου συνομίλησε για λίγο με τους φοιτητές που βρίσκονται σε διαρκείς κινητοποιήσεις αντιδρώντας στις συγχωνεύσεις – καταργήσεων τμημάτων του ΤΕΙ. 

Ο κύκλος των επαφών και συναντήσεων του κ. Κουίκ στην περιοχή ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση με τον δήμαρχο Νέστου κ. Σάββα Μιχαηλίδη αργά το απόγευμα της Παρασκευής.