GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κλειστή η Επαρχιακή Οδός Ξάνθης-Πετεινού λόγω έργων στον Περιφερειακό

Κλειστή παραμένει από νωρίς το πρωί της Τρίτης η Επαρχιακή Οδός Ξάνθης-Πετεινού λόγω των εργασιών επισκευής της κατεστραμμένης γέφυρας ...


Κλειστή παραμένει από νωρίς το πρωί της Τρίτης η Επαρχιακή Οδός Ξάνθης-Πετεινού λόγω των εργασιών επισκευής της κατεστραμμένης γέφυρας του Περιφερειακού οδικού δικτύου της Ξάνθης. 

Ήδη τα μηχανήματα της εργολήπτριας εταιρίας που έχει αναλάβει την επισκευή της περιφερειακής γέφυρας βρίσκονται στον χώρο από το πρωί της Δευτέρας, ενώ οι εργασίες ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης. 

Λόγω των εργασιών, που προβλέπουν την κατεδάφιση της γέφυρας, ο δρόμος έχει κλείσει με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται είτε από τους παράδρομους που βρίσκονται στις γύρω αγροτικές περιοχές είτε μέσω της Ε.Ο. Ξάνθης-Λάγους.

Τόσο μετά τον οικισμό του Πετεινού όσο και μετά το ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ στην δυτική είσοδο της Ξάνθης έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές πινακίδες σήμανσης που ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς για τις αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων.  Μετά το πέρας των εργασιών ο δρόμος θα δοθεί εκ νέου σε κυκλοφορία.